Glutenvrij

Glutenvrij brood

In Nederland is brood natuurlijk veelal de basis voor de ontbijt en lunch. Daarvoor heb je natuurlijk goede glutenvrije alternatieven nodig! Daarom bieden wij een breed assortiment glutenvrije afbakbrood en glutenvrij sneden brood. Variërend van witte broodjes tot zadenbrood zonder meel. Alles biologisch! Onderaan de broodproducten uit het RealFlavors assortiment met het hoogste eiwitgehalte, het hoogste vezelgehalte en het laagste zoutgehalte.
Bekijk alle glutenvrije broodproducten

Glutenvrije broodmixen

Wat is er nu lekkerder dan de geur van vers gebakken brood? De geur van vers gebakken glutenvrij brood! Glutenvrij brood bak je zelf met de biologische broodmixen van Bauckhof. Je kunt het jezelf zo makkelijk maken als je zelf wilt. De snelbrood mixen zijn een kwestie van water toevoegen, in een cakeblik doen en bakken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een heerlijk rustiek boerenbrood te bakken met gist. Onderaan de broodmixen uit het RealFlavors assortiment met het hoogste eiwitgehalte, het hoogste vezelgehalte en de snelste bereidingstijd. Het eiwit- en vezelgehalte is per 100 g broodmix.
Bekijk alle glutenvrije broodmixen

Glutenvrije pasta

Pasta kan natuurlijk niet ontbreken in een selectie met glutenvrije producten. Pasta valt te maken van vele ingrediënten: van granen zoals haver en rijst tot peulvruchten zoals erwten en linzen. Ontdek de vele varianten pasta.
Bekijk alle glutenvrije pasta

Glutenvrije couscous

Naast pasta wil je natuurlijk ook een glutenvrij alternatief voor couscous. Daarvoor kun je natuurlijk denken aan couscous van maïs en/of rijst, maar ook aan alternatieven granen zoals gierst.
Bekijk alle glutenvrije couscous

Glutenvrij meel

Voor glutenvrije bakken heb je natuurlijk meel nodig. Ontdek ons uitgebreide assortiment glutenvrij meel van soorten mail zoals havermeel tot meelmixen.
Bekijk alle varianten glutenvrij meel

Glutenvrije bakingrediënten

Om glutenvrije te bakken hebben je natuurlijk ook hulpstoffen nodig. Denk dan aan rijsmiddelen zoals bakpoeder en gist, verbeteraars zoals zuurdesem en bindmiddelen zoals guargom en vlozaadpoeder.
Bekijk alle glutenvrije bakingrediënten

Glutenvrije vlokken

Ter verrijking van brood en crackers en voor pap, glutenvrije vlokken komen wel van pas. Naast vlokken is er ook glutenvrije havermout.
Bekijk alle glutenvrije vlokken

Glutenvrije crackers

Een lekkere crackers mag natuurlijk niet ontbreken bij de lunch of borrel. Bij RealFlavors vind je vele varianten: van glutenvrije knäckebröd tot zaden crackers.
Bekijk alle glutenvrije crackers

Glutenvrije snacks

Koekjes en zoutjes zijn vaak niet glutenvrij. Deze koekjes en zoutjes absoluut wel. Ontdek bijvoorbeeld glutenvrije koekjes van Alnavit: glutenvrij, lekker en ook vegan!
Bekijk alle glutenvrije snacks

Glutenvrije smaakmakers

Ook al heb je coeliakie, sojasaus hoef je niet te missen. Bij ons vind je zowel glutenvrije ketjap manis, teriyakisaus en tamari sojasaus. Natuurlijk vind je in het RealFlavors assortiment nog meer glutenvrije smaakmakers zoals bouillonblokjes en smaakverfijner zonder gistextract.
Bekijk alle glutenvrije smaakmakers