Snel lekkere glutenvrije broodjes. Met deze glutenvrije biologische broodmix bak je makkelijk en snel haverbroodjes. Voeg water toe, verroer, vorm en bakken maar. En je hebt heerlijke verse broodjes. Door de combinatie van wijnsteenbakpoeder en zuurdesem krijg je lekkere luchtige hartige broodjes zonder gist. De glutenvrije haver is voornamelijk afkomstig uit Noord-Duitsland, waar Bauck Mühle is gevestigd.
Deze verpakking is goed voor 10 broodjes. Lekker voor een rustig ontbijt of een heerlijke lunch.
Ingrediënten
Glutenvrij Havermeel* (40%), Maïszetmeel*, Rijstmeel*, Volkoren Gierstmeel, Zuurdesem* (Quinoameel* en Rijstmeel*), Tapiocazetmeel*, Verdikkingsmiddel (Xanthaan), Steenzout, Bakpoeder (Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat), Zuurteregelaar (Wijnsteenzuur) en Maïszetmeel*) en Vlozaadschil*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [7 g]. Volledig recyclebare papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram broodmix
Energie | 1473 kJ / 348 kCal |
Vetten | 2,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 2 gram |
Koolhydraten | 73 gram |
waarvan suikers | 0,4 gram |
Vezels | 4,1 gram |
Eiwitten | 6,3 gram |
Zout | 2,1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de broodmix. De voedingswaarden van de gebakken broodjes zijn onbekend.
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.