RealFlavors Groothandel

De groothandel voor beter eten

RealFlavors is een jonge biologische groothandel. Wij werken vanuit de visie: “Beter eten, oftewel duurzamer, gezonder, lekkerder en transparanter eten, voor iedereen beschikbaar maken.” Een visie waar we samen met producenten zoals Bauckhof, Clearspring en LaSelva, winkeliers en andere bedrijven hard aan werken. Wij gaan graag de samenwerking met je aan om onze visie zo veel mogelijk werkelijkeheid te maken.

Biologische producten van de beste Europese merken
Geen minimale orderwaarde
Geen minimale afname van 1 verpakkingseenheid per product
Aantrekkelijke inkoopprijzen

De groothandel die het anders doet

Wij zijn ervan overtuigd dat een biologische groothandel je beter van dienst kan zijn. Je bestelt makkelijk en snel via onze webshop waarop we je ook complete transparante informatie over de producten bieden tot aan de houdbaarheidsdatum toe. We denken ook altijd graag met je mee. Wij bezorgen bestellingen bij voorkeur in distributiebakken, zo is de bezorging zo efficiënt mogelijk zonder afval. Maar heb je enkele producten nodig? Dan kan dat ook, dan worden deze gewoon in een pakket geleverd per DHL!

Assortiment


Wij bieden je een onderscheidend assortiment zodat jij echt iets unieks kan bieden. In het RealFlavors assortiment vind je producten van vele vooruitstrevende merken uit heel Europa. Van gevestigde merken zoals Bauckhof en Clearspring tot jonge merken zoals Auga en The Nu Company. Bij het selecteren hanteren wij de 4 basisaspecten die ook zijn beschreven in onze visie: duurzamer, gezonder, lekkerder en transparanter. Wij streven er bijvoorbeeld naar om producten van zo dichtbij mogelijk te halen: wij bieden geen zonnebloempitten uit China maar uit Bulgarije. Wij kiezen zo veel mogelijk voor zo duurzaam mogelijke verpakkingen zoals papier en glas. Natuurlijk zijn alle producten ten allen tijde voorzien van goede Nederlandstalige informatie.

Droogwaren

900+ droge kruidenierswaren

Non-food

20+ non-food producten

Glutenvrij

100+ gecertificeerd glutenvrije producten

Vegan

20+ soorten melkalternatieven | 15+ vleesalternatieven | 4 plantaardige desserts | 3 eivervangers

Retail

RealFlavors biedt je als zelfstandige winkelier de mogelijkheid om je te onderscheiden van je concurrenten. Ons assortiment bestaat namelijk uit vele unieke merkproducten die door geen enkele andere groothandel in Nederland wordt aangeboden. Ook selecteren wij producten op verpakkingen, wij vinden het belangrijk dat de uitstraling van de producten zo modern mogelijk is.

Je besteld makkelijk op onze webshop waarop zelfs de minimale houdbaarheidsdatum wordt vermeld, zo kun je derving en dus kosten voorkomen.

Aantrekkelijke voorwaarden

RealFlavors biedt je aantrekkelijke inkoopprijzen. Er wordt geen minimale orderwaarde gehanteerd. Je kunt bestellen wat je nodig hebt. Heb je minder dan 1 verpakkingseenheid van een product nodig? Dat kan, je betaald dan alleen een toeslag voor het extra werk in het magazijn van 4%.

Actieve marketingondersteuning

Goede marketing is essentieel voor een succesvolle winkel. Daarom ondersteunen we je actief met marketing. We zorgen voor acties, voorzien je van social media, stellen recepten beschikbaar, zetten advertentiecampagnes voor je op en denken ook graag mee over de marketing van je winkel. Natuurlijk wordt je als klant van RealFlavors ook op onze site onder verkooppunten vermeld.

Productdata

Op onze site is alle uitgebreide productinformatie beschikbaar. Ook bieden we productdata aan via de CWA feed zodat je kassadata altijd up-to-date is. Deze feed kunnen we voor andere kassasysteem ook als Excel bestand aanbieden.

Wij helpen je met het invullen van je schap!

Heb je geen idee welke producten je in het assortiment op wilt nemen? Meld je aan als klant, stuur ons een mail met welke categorie van je assortiment je wilt invullen en de hoogte van je schap en wij maken gratis een schappenplan voor 1 meter schap. Dit plan maken we op basis van onze verkoopdata. Krijg je bijvoorbeeld veel vraag naar glutenvrije producten, maar bied je een beperkt assortiment? Dan ontwerpen wij een schap voor je gevuld met alle glutenvrije hardlopers.

Foodservice

Als restaurant, bar, hotel, kinderopvang of cateraar koop je bij RealFlavors in tegen dezelfde voorwaarden als winkeliers. In ons brede assortiment vind je vele producten geschikt voor de foodservice zoals een brede range biologische plantaardige drinks, gerijpte biologische balsamico, hoogwaardige biologische thee en exclusieve biologische specerijen zoals andaliman peper. En zoek je iets of wil je grootverpakkingen? We kunnen 5000+ producten op bestelling leveren.

Aantrekkelijke voorwaarden

RealFlavors biedt je aantrekkelijke inkoopprijzen. Er wordt geen minimale orderwaarde gehanteerd. Je kunt bestellen wat je nodig hebt. Heb je minder dan 1 verpakkingseenheid van een product nodig? Dat kan, je betaald dan alleen een toeslag voor het extra werk in het magazijn van 4%.

Advies

Wij denken graag met je mee en adviseren je graag. Ook denken we graag met je mee over het ontwikkelen van food concepten vanuit onze marketingexpertise.

Grootverpakkingen

Op bestelling zijn grootverpakkingen leverbaar van vele producten. Bij voldoende vraag zullen we in de toekomst ook grootverpakkingen uit voorraad gaan leveren.

Relatiegeschenken

RealFlavors is er ook voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Wij hebben een breed assortiment met unieke biologische producten waarvan we de mooiste pakketten kunnen samenstellen. En stel je zelf pakketten samen? Dan kunnen we voor een aantrekkelijke inkoopprijs producten leveren voor deze pakketten.

Aantrekkelijke voorwaarden

RealFlavors biedt je aantrekkelijke inkoopprijzen. Er wordt geen minimale orderwaarde gehanteerd. Je kunt bestellen wat je nodig hebt. Heb je minder dan 1 verpakkingseenheid van een product nodig? Dat kan, je betaald dan alleen een toeslag voor het extra werk in het magazijn van 4%.

Breed assortiment

Naast de producten in ons assortiment kunnen we op bestelling nog 5000+ meer producten leveren zodat praktisch elk pakket mogelijk is.

Pakketten

Wij adviseren je graag over pakketten, kunnen pakketten voor je samenstellen en kunnen pakketten voor je inpakken.

Klant worden

Na aanmelding nemen we contact met je op. Heb je vragen of wil je gewoon eens een keer spreken over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@realflavors.nl of door te bellen naar +31 (0)85-9022924.

Afname

RealFlavors hanteert geen minimale afname of minimale orderwaarde | Alle producten zijn per stuk te bestellen

Betaling

Op rekening | Vooraf per iDeal (1% betalingskorting) | Automatische incasso (1% betalingskorting)

Bezorging

Flevoland (uitgezonderd de Noordoostpolder), Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland (tot ten hoogte van Schagen), Utrecht en Zuid-Holland: €25 per bezorging | Buiten deze provincies in Nederland: €45 per bezorging | Per DHL pakket: €6,50

Aanmelden


Captcha