RealFlavors Groothandel

Dé groothandel voor uniek biologisch

RealFlavors is een groothandel in houdbare biologische levensmiddelen opererend vanuit de visie beter eten. Wij leveren voornamelijk aan retail (zoals biologische supermarkten, bakkerijen en natuurdrogisten) en horeca (zoals restaurants, koffiebars en cateraars) in Nederland. Wij hanteren aantrekkelijke voorwaarden waardoor inkopen bij ons ook zeer aantrekkelijk is voor startende en kleine bedrijven. Wij verplichten je bijvoorbeeld niet tot een minimale orderwaarde en kleine bestellingen kunnen ook per DHL geleverd worden. We bieden een onderscheidend assortiment. In ons assortiment vind je merken en producten die niet door andere bedrijven in Nederland worden aangeboden. We bieden bijvoorbeeld als enige Japanse mochi en andaliman peper in biologische kwaliteit. Met ons assortiment kun je je als zelfstandige winkelier onderscheiden van de ketens. Alle producten zijn altijd voorzien van volledige en duidelijke Nederlandstalige informatie.Uniek assortiment biologische productenAantrekkelijke marges en voorwaardenGeen minimale orderwaarde en per stuk bestellen mogelijkProductdata beschikbaar via de CWA
De voorwaarden in een notendop

Bestellen

Bestellen kan via onze website, ook bieden we mogelijkheden tot geautomatiseerd bestellen. We hanteren geen minimale orderwaarde en alle producten zijn per stuk te bestellen. Bij afbreuk van een verpakkingseenheid rekenen we 4% toeslag voor extra magazijnwerk. Op de site kun je voor bestellen de minimale THT van een product zien.

Bezorging

Voor bezorging vragen we een vast tarief van €25. De bestelling wordt dan door ons of door Transmission bezorgd. De levertijd is maximaal 3 werkdagen. Kleine bestellingen zonder glas of tetra pakken kunnen per DHL worden bezorgd, dit kost €6,50 per pakket. Het systeem berekend automatisch welke bezorging nodig is.

Betaling

Betalen kan per iDeal of automatische incasso met 1% betalingskorting. Ook is op rekening met een betaaltermijn van 14 dagen mogelijk.

Productdata

We bieden productdata via de CWA (Centrale Winkelautomatisering Artikelbestand). Alsook kunnen we je productdata in een XLS bestand aanbieden. Op deze site vind je uitgebreide informatie over al onze artikelen.


Een greep uit ons unieke assortiment

Alnatura

Darmstadt, Duitsland   |   250+ producten

Vanuit de visie zinvol voor mens en aarde biedt Alnatura een zeer uitgebreid assortiment biologische producten, variërend van spaghetti en koekjes tot Kalamata olijven en Belgische pralines. Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Verras je klant met de aantrekkelijk geprijsde producten van dit unieke merk!

Clearspring

London, Verenigd Koninkrijk   |   170+ producten

Clearspring is een familiebedrijf dat sinds 1993 pionierswerk verricht op het gebied van authentieke Japanse specialiteiten en biologische fine foods. We zijn er trots op dat we je ons bekroonde assortiment kunnen bieden met producten waar over de hele wereld van wordt genoten. Clearspring biedt een zeer unieke assortiment bestaande uit Aziatische specialiteiten zoals shichimi, mochi, matcha, sojasaus en noedels en Europese specialiteiten zoals oatcakes, tomatensaus, pasta, pindakaas en zeewier. De kwaliteit van de producten in combinatie met de oogstrelende verpakkingen maken dit merk een must voor in je schap.

Bauck Mühle

Rosche, Duitsland   |   70+ producten

Bauck Mühle staat voor de beste smaak, biologische producten, innovatieve recepten en betrouwbare kwaliteit, helemaal als het gaat om glutenvrije producten. Vanuit het motto bio uit liefde voor de toekomst biedt Bauckhof een zeer uitgebreid assortiment molenproducten zoals bakmixen, meel, vlokken, muesli en falafelmixen. Van al deze molenproducten heeft Bauck Mühle ook glutenvrije varianten. Met dit merk kun je de klant met coeliakie dus verrassen met zeer veel keuze in heerlijke hoogwaaridge glutenvrije producten. Veel producten worden zelf geboden in biodynamische kwaliteit.

LaSelva

Orbetello, Italië   |    50+ producten

LaSelva is hét merk voor authentieke biologische Italiaanse specialiteiten. Op het LaSelva landgoed in het zuiden van Toscane teelt LaSelva al sinds 1980 biologische groente en fruit in een gemengd bedrijf. In de vruchtwisseling worden graan- en groentegewassen afgewisseld met voedergewassen en grasland in een meerjarige rotatie. LaSelva toont met succes aan dat biologische landbouw en natuurvriendelijke teelt kunnen worden georganiseerd als een grotendeels gesloten bedrijfscyclus. Deze gewassen worden als basis gebruikt voor vele Italiaanse specialiteiten zoals antipasti, pasta, pesto en tomatensauzen.

Sonnentor

Sprögnitz, Oostenrijk   |   100+ producten

Johannes Gutman kwam in 1988 op het vooruitstrevende idee om de biologische kruiden en specerijen van zijn vaderland Oostenrijk te gaan vermarkten. Al vanaf het begin was het belangrijkste doel niet winst maken, maar bijdragen aan het algemeen belang. Door de directe handel is het bekend waar de kruiden en specerijen vandaan komen: goudsbloem van familie Schmidt uit Oostenrijk, appelmunt van familie Cordes uit Noord-Duitsland en peper van familie Ayo uit Tanzania. Sonnentor wil je verrassen met een variëteit aan kruidenproducten en innovaties.

Spicebar

Berlijn, Duitsland   |    60+ producten

Het leven is te kort voor slechte kruiden! Om deze reden reizen wij rond de wereld op zoek naar de beste kruiden, specerijen en zouten. Op het historische "Borsiggelände" in Berlin Tegel hebben we een moderne ambachtelijke kruidenfabriek opgezet. Voor de optimale smaak van de kruidenmixen is het belangrijk dat alle ingrediënten op de juiste wijze worden vermalen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld een messcherpe schijfmolen die de specerijen eerder snijdt dan maalt. Door deze excellente verwerking kunnen we de beste kwaliteit kruidenproducten bieden.

Alnavit

Darmstadt, Duitsland   |    50+ producten

Al 20 jaar ontwikkelen we voedingsmiddelen die een positieve bijdrage leveren aan welzijn. Ons assortiment omvat vrij van producten, om precies te zijn glutenvrij, lactosevrij en vegan, en sap. Wij zorgen ervoor dat ook voor mensen die coeliakie hebben genoeg biologische variëteit verkrijgbaar is.

Naturata

Marbach, Duitsland   |    20+ producten

Voor ons staat "meer dan biologisch" voor een nieuwe cultuur van samenwerking, ruimte voor ideeën, ontwikkeling en uitwisseling, maar ook voor holisme en toegevoegde waarde. Met voortreffelijk en biodynamisch geproduceerd voedsel leveren we onze bijdrage aan een betere wereld. In het Naturata assortiment bevinden zich bijvoorbeeld chocolade, mayonaise, knäckebröd en pasta.

Sanchon

Steinheim, Duitsland   |    20+ producten

Wij zijn de biologische ambachtslieden van Sanchon. We maken eten met liefde, rust, expertise en veel handarbeid. We doen niets in de pan dat je thuis niet in je keuken zou gebruiken, of dat nu in Thailand of Italië is. Omdat we weten dat je niet altijd tijd hebt om te koken, nemen we je het werk uit handen. Sanchon biedt een mooie range aan currypasta's, gourmetsauzen en kant en klaar gerechten.

Auga

Vilnius, Litouwen   |    6 producten

Auga biedt op hypermoderne wijze geproduceerde biologische soep. Puur van receptuur, zonder gistextract en slim verpakt.


Klant worden

Na aanmelding nemen we binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op en daarna ontvang je logingegevens voor je groothandelsaccount. Heb je vragen voordat je je aanmeldt of wil je een keer praten? Neem dan contact op door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar +31 (0)85-9022924. We komen ook graag een keer bij je langs.

Klant worden