Bestelinformatie

Welke bezorgmethodes kan ik kiezen?

Nederland
DHL Standaard: Bezorging op dinsdag tot en met zaterdag overdag | DHL Avond: Bezorging op dinsdag tot en met vrijdag tussen 18:00 en 21:00 | DHL Parcelshop: Afhalen bij de dichtstbijzijnde Parcelshop

België
Bpost Standaard: Op werkdagen overdag | BPost Parcelshop: Afhalen bij de dichtstbijzijnde ParcelshopWat kost bezorging?

Bezorging is gratis vanaf een bestelwaarde van 49 euro. Anders kost bezorging binnen Nederland 4,99 en in België 5,99.

Hoe kan ik betalen?Wanneer ontvang ik de bestelling?

Op werkdagen voor 13:00 besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd. Meestal zal de bestelling dan volgende dag bezorgd worden.

Wanneer ontvang ik de tracking link?

Als de bestelling binnen is gekomen bij het distributiecentrum van DHL ontvang je een tracking link. Dit zal meestal in de avond tussen 18:00 en 20:00 zijn.

Kan ik de bezorgdatum veranderen?

Ja, zeker. Je kunt de bezorgdatum en bezorgmethode veranderen via de trackinglink van DHL. Je kunt je bestelling dan bijvoorbeeld afhalen bij een afhaalpunt of de volgende dag laten bezorgen.

Wat als ik niet thuis ben?

Dan probeert DHL de bestelling bij de buren af te leveren. Weet je van te voren dat je niet thuis bent? Help de DHL chauffeur en verander de bezorgdatum via de tracking link die je van DHL ontvangt.

Hoe wordt de bestelling verpakt?

Als opvulmateriaal gebruiken we bio-afbreekbare schuimpjes en gerecycled papier. De dozen zijn zoveel mogelijk gemaakt van duurzaam hout of gerecycled papier, ook hergebruiken we veel dozen. Als plakband gebruiken we hoofdzakelijk papieren plakband. In enkele gevallen is dit niet optimaal dus gebruiken we dan plakband van gerecycled plastic.

Kan ik een bestelling retourneren?

Je hebt een zichttermijn van 30 dagen na ontvangst, binnen deze tijd mag je producten welke niet aan je wens voldoen of verkeerd zijn besteld zonder reden retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug min 4,99 voor de retourkosten. Food producten mogen niet geopend zijn. Na het melden heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons te sturen. Neem om te retourneren contact met ons op, dan kunnen we ook gelijk in overleg bespreken wat de beste oplossing is. Vanwege de negatieve impact van retouren op milieu en klimaat streven wij naar zo weinig mogelijk retouren.

Betaal ik bij bestelling vanuit België Nederlandse BTW?

Wegens nieuwe Europese regelgeving berekenen wij de Belgische BTW-tarieven. Dit betekent dat je 3% minder BTW betaalt over producten in de lage BTW-categorie bij levering naar België. Het lage BTW-tarief in Nederland is namelijk 9%. Dit wordt automatisch toegepast tijdens het afrekenen.

Bij welk bedrijf bestel ik?

RealFlavors
Valeton 4J, 5301LW Zaltbommel, Nederland
KvK: 56134967
BTW: NL228906143B01
Bank: NL02RABO0172014387 t.n.v. RealFlavors
Certificatie: NL-BIO-01 / WebwinkelKeurVragen?

klantenservice@realflavors.nl   +31 (0)85-9022924    WhatsApp