Kies je boodschappen

Kies uit meer dan 1.100 houdbare producten van de beste Europese merken, variërend van basics tot zeldzame specialiteiten. En bijna allemaal biologisch!

Je bestelling wordt ingepakt

Je bestelling wordt gepakt in ons eigen magazijn in Zaltbommel en zo duurzaam mogelijk ingepakt zonder plastic.

Je boodschappen worden bezorgd

Je boodschappen worden bezorgd door DHL. Ben je toch niet thuis? Dan kun je altijd het moment van bezorging aanpassen.


Of doe je boodschappen bij een lokaal verkooppunt.

Aanbiedingen

Geldig tot en met 7 december
Bekijk alle aanbiedingen

Nieuwe producten

Ontdek je nieuwe favoriet
Bekijk alle nieuwe producten

Deals

Korting op korter houdbaar
Bekijk alle deals

Beter eten

Onze visie

Transparanter

Bij de producten vind je zo compleet mogelijke informatie over het product. Naast basisinformatie zoals de ingrediënten vertellen we je ook veel meer over de herkomst, productie en het gebruik. Zo weet je wat je eet!

Lekkerder

In het RealFlavors assortiment vind je zo puur mogelijke hoofdzakelijk biologische producten, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Zo kun jij genieten van de lekkerste producten!

Gezonder

Bij het samenstellen van ons assortiment kiezen wij voor zo gezond mogelijke producten, bijvoorbeeld voor producten met minder suikers. We maken het je makkelijker om gezonder te eten door de Nutri-Score.

Duurzamer

Zoveel mogelijk producten in ons assortiment zijn biologisch. Bij biologische landbouw staat de natuur centraal. Vanuit dit principe wordt gewerkt aan het bevorderen van de biodiversiteit en het verbeteren van de gezondheid van de bodem, planten en dieren.