Nieuwe producten

Ontdek je nieuwe favoriete product
Bekijk alle nieuwe producten

Maandaanbiedingen

Probeer producten met korting
Bekijk alle maandaanbiedingen

Korting op korter houdbaar

Ga voedselverspilling tegen en bespaar
Bekijk alle producten met korting

Beter eten

Dit is RealFlavors

Duurzamer

Door biologische landbouw blijft landbouwgrond vitaal en wordt de biodiversiteit bevordert. Ook je bestelling wordt zo duurzaam mogelijk ingepakt door o.a. bio-afbreekbare schuimpjes te gebruiken voor het opvullen. Op de foto de teelt van de basilicum in Toscane, Italië. Deze Toscaanse basilicum wordt gebruikt voor vele LaSelva Producten.

Gezonder

Bij het samenstellen van ons assortiment kiezen wij voor zo gezond mogelijke producten, bijvoorbeeld voor producten met minder suikers. We maken het je makkelijk om gezonder te eten door de Nutri-Score bij alle producten weer te geven. Op de foto het Bauckhof Wonderbrood, met deze broodmix bak je makkelijk en snel een zeer voedzaam koolhydraatarm brood.

Lekkerder

In het RealFlavors assortiment vind je zo puur mogelijke veelal biologische producten gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Zonder onnodige toevoegingen zoals gistextract en smaakversterkers. Zo kun jij genieten van de lekkerste producten! Op de foto een gerecht bereid met de Floky Zwarte Knoflook.

Transparanter

Bij de producten vind je zo compleet mogelijke informatie over het product. Naast basisinformatie zoals de ingrediënten vertellen we je ook meer over de herkomst, productie en het gebruik. Zo weet je wat je eet! Op de foto de teelt van de MorgenLand Zure Kersen. Deze worden in Anatolië, Turkije in harmonie met de natuur geteeld.