Biologische glutenvrije boekweit tortiglioni.
Glutenvrije tortiglioniVan 100% boekweit
Combineer met kruidige tomatensausOf krachtige pesto
Bron van eiwitten12 g eiwitten / 100 g
Geproduceerd in ItaliëVan Europese boekweit
Biologische glutenvrije boekweit tortiglioni
Gemaakt door een tweede generatie Italiaanse producent van 100% biologische boekweit geteeld in Europa. Het zorgvuldige verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige tortiglioni met een stevige textuur en een aangename bite. Bron van eiwitten en bron van vezels.
Deze tortiglioni combineert goed met
kruidige tomatensaus en
krachtige pesto. Kook 8 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
100% Boekweitmeel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Bron van eiwitten [minstens 12% van de energie bestaat uit eiwitten] en bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g]
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Boekweitmeel [Europese Unie]. Geproduceerd in Italië.
Verpakking
Papier [29 g] en PP plastic [1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1471 kJ / 348 kCal |
Vetten | 2,6 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 66 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 5,1 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten