Biologische boekweit tortiglioni.
nootachtige glutenvrije pastastevige textuur
van 100% boekweitglutenvrij
12 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan boekweit uit de Europese Unie
Biologische boekweit tortiglioni
Biologische pasta van 100% boekweit uit de Europese Unie. Deze glutenvrije pasta is gemaakt door een tweede generatie Italiaanse producent. De tortiglioni heeft een nootachtige smaak, een stevige textuur en een aangename bite. Klaar binnen 8 minuten. Deze pasta bevat maar liefst 12 g eiwitten per 100 gram.
Breng een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Laat de pasta 8 minuten sudderen in het water onder af en toe roeren voor "al dente". Deze pasta is een perfecte basis voor een salade, maar is ook lekker met
tomatensaus.
Productdata
Ingrediënten
100% Boekweitmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Boekweitmeel [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
29 g papier | 1 g PP plastic
Haal het venster los. De doos mag in de papierbak en het venster in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1480 kJ / 350 kCal |
Vetten | 3,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,4 gram |
Koolhydraten | 66 gram |
- waarvan suikers | 0,9 gram |
Vezels | 5,6 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-Landbouw

Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch