Biologische groene erwt-quinoa fusilli.
milde glutenvrije pastaaangename bite
van 85% groene spliterwtenmet quinoa
20 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëdoor een tweede generatie producent
Biologische groene erwt-quinoa fusilli
Biologische pasta van 85% groene spliterwten. Deze glutenvrije pasta is gemaakt door een tweede generatie Italiaanse producent. De fusilli heeft een milde smaak, een stevige textuur en een aangename bite. Klaar binnen 6 minuten. Deze pasta bevat maar liefst 20 g eiwitten per 100 gram.
Breng een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Laat de pasta 6 minuten sudderen in het water onder af en toe roeren voor "al dente". Deze pasta is een perfecte basis voor een salade, maar is ook lekker met
tomatensaus.
Productdata
Ingrediënten
Groen Spliterwtenmeel* (85%) en Quinoameel* (15%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
29 g papier | 1 g PP plastic
Haal het venster los. De doos mag in de papierbak en het venster in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1451 kJ / 343 kCal |
Vetten | 2,7 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 56 gram |
- waarvan suikers | 2,6 gram |
Vezels | 7,4 gram |
Eiwitten | 20 gram |
Zout | 0,1 gram |
Mineralen
per 100 gram
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw

Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch