Biologische glutenvrije groene erwt-quinoa fusilli.
Glutenvrije fusilliVan 85% groene erwt en 15% quinoa
Lekker voor pastasaladesOf serveer met tomatensaus
Eiwitrijk21 g eiwitten / 100 g
Geproduceerd in ItaliëIngrediënten uit diverse landen
Biologische glutenvrije groene erwt-quinoa fusilli
Gemaakt door een tweede generatie Italiaanse producent van biologische groene spliterwten en quinoa. Het zorgvuldige verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige fusilli met een stevige textuur en een aangename bite. Deze groene pasta heeft een aangename erwten smaak. Eiwitrijk en bron van vezels.
Lekker voor pastasalades of serveer met een simpele
pastasaus. Kook 6 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
Groen Spliterwtenmeel* (85%) en Quinoameel* (15%).
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Eiwitrijk [minstens 20% van de energie bestaat uit eiwitten] en bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g]
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
Papier [29 g] en PP plastic [1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1451 kJ / 343 kCal |
Vetten | 2,7 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 56 gram |
waarvan suikers | 2,6 gram |
Vezels | 7,4 gram |
Eiwitten | 20 gram |
Zout | 0,1 gram |
Mineralen
per 100 gram
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten