Biologische artisjokken bruschetta.
Verfijnde bruschettaVolgens Toscaanse receptuur
Van 70% artisjokMet olijfolie, knoflook en peterselie
In de keukenServeer op brood of gebruik te verfijning van gerechten
Uit ItaliëVan Italiaanse ingrediënten
Biologische artisjokken bruschetta
Gemaakt volgens een traditionele Toscaanse receptuur van 70% grof gehakte artisjok verfijnd met olijfolie, knoflook en peterselie. Een verfijnde Toscaanse specialiteit van maar 6 ingrediënten, allen van Italiaanse bodem.
Rooster of gril sneetjes stokbrood goudbruin. Wrijf ze in met doorgesneden knoflook en beleg met de bruschetta. Besprenkel met wat
olijfolie. De bruschetta is ook te gebruiken ter verfijning van pasta- en rijstgerechten.
Vegan | Biologisch, dus de artisjokken krijgen de tijd om te groeien | Zonder aroma's | Zonder conserveermiddelen | Zonder gistextract | Zonder toegevoegde suikers
Productdata
Ingrediënten
Artisjok* (70%), Extra Vierge Olijfolie*, Knoflook*, Peterselie*, Citroensap* en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Alle Ingrediënten [Italië].
Gemaakt in Toscane, Italië.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1084 kJ / 263 kCal |
Vetten | 26 gram |
waarvan verzadigd | 3,7 gram |
waarvan onverzadigd | 22,3 gram |
Koolhydraten | 2,4 gram |
waarvan suikers | 1,7 gram |
Eiwitten | 2,4 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Het LaSelva landgoed
Sinds het begin in 1980 werken we op het LaSelva landgoed, in de streek Maremma in het zuiden van Toscane, op biologische wijze. We verbouwen zoveel mogelijk de grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten zelf. Een gedeelte van het landgoed is Mediterraan bos en onbebouwd land. Groenten, kruiden, fruit en wijndruiven worden verbouwd op ongeveer 574 hectare landbouwgrond, evenals granen en voedergewassen, aangezien de biologische boerderij een veelzijdig gemengd bedrijf is met vee. In de vruchtwisseling worden graan- en groentegewassen afgewisseld met voedergewassen en grasland in een meerjarige rotatie.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten