Biologische pure Japanse zijdentofu met een romige zijdezachte textuur.
romig en zijdezachthoogwaardige tofu
gemaakt van 3 ingrediëntenwater, biologische sojaboon en nigari
zonder conserveermiddelenen niet gebleekt
uit Japangeproduceerd in Japan
Biologische zijdentofu
Biologische pure Japanse zijdentofu met een romige zijdezachte textuur. Deze tofu is gemaakt van maar 3 ingrediënten. Het eerste is zuiver water van Mount Fuji. Het tweede ingrediënt is een top kwaliteit biologische sojaboon die onder contract voor Clearspring wordt geteeld. Deze sojabonen zijn gecertificeerd biologisch en zijn dus niet genetisch gemodificeerd. Het laatste ingrediënt is het mineraal nigari, in Europa magnesiumchloride. De tofu wordt geproduceerd bij een Japans bedrijf wat al sinds 1973 bezig is met de ontwikkeling van de perfecte tofu. Deze pure tofu bevat geen conserveermiddelen en is niet gebleekt.
De tofu is te gebruiken voor o.a. miso soep en salades. Knip de verpakking open en giet af. De tofu is direct uit de verpakking te eten.
De tofu van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Water, Sojaboon* (26%) en Nigari (Magesium Chloride).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan van soja uit niet Europese landen.
Verpakking
Verpakt in een kartonnen pak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 257 kJ / 61 kCal |
Vetten | 2,7 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 2,8 gram |
- waarvan suikers | 1,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,1 gram |
Eiwitten | 6,5 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Mineralen
per 100 gram
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-154
Niet-EU-Landbouw
Great Taste AwardGetest door fine food experts