Biologische zijdentofu.
Biologische prijswinnende innovatieve zijdentofu. Samen met een Japans bedrijf wat als sinds 1973 bezig is met de ontwikkeling van de perfecte tofu heeft Clearspring 3 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van dit product. Zeer romig en zijdezacht. De tofu is gemaakt van maar 3 ingrediënten. Het eerste ingrediënt is zuiver water. Het tweede ingrediënt is een top kwaliteit biologische sojaboon speciaal geteeld voor Clearspring. Het derde ingrediënt is het mineraal nigari, in Europa beter bekent als magnesiumchloride. Dit mineraal wordt gewonnen uit zeewater. Vanzelfsprekend bevat deze tofu geen conserveermiddelen en is de tofu niet gebleekt. Uitlekgewicht 290 g.
Te gebruiken voor groentegerechten, misosoep, salades en meer. Knip de verpakking open en giet af. De tofu is direct uit de verpakking te eten.
Ingrediënten
Water, Sojaboon* (26%) en Nigari (Magnesium Chloride).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
15 g papier met PE/AL coating
De verpakking mag bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 257 kJ / 61 kCal |
Vetten | 2,7 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 2,8 gram |
waarvan suikers | 1,1 gram |
Eiwitten | 6,5 gram |
Zout | 0 gram |
Mineralen
per 100 gram
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score