Biologische glutenvrije haver broodmix 7-zaden.
Biologische glutenvrije broodmix van glutenvrij havermeel en 8% zaden met zuurdesem. De glutenvrije haver is voornamelijk afkomstig uit Noord-Duitsland, waar Bauck Mühle is gevestigd. Met deze broodmix bak je een heerlijk mild zadenbrood met een krokante korst. Je hoeft alleen nog water en gist toe te voegen. Ook geschikt voor de broodbakmachine.
Deze verpakking is goed voor een brood van ca. 850 g.
Ingrediënten
Glutenvrij Havermeel* (36%), Maïszetmeel*, Zaden* (Lijnzaad*, Chiazaad (Salvia Hispanica)*, Sesamzaad*, Pompoenpit*, Zonnebloempit*, Maanzaad* en Hennepzaad*) (8%), Glutenvrije Volkoren Havervlokken*, Volkoren Bruin Gierstmeel*, Aardappelzetmeel*, Zuurdesem* (Boekweitmeel*), Volkoren Boekweitmeel*, Steenzout, Verdikkingsmiddel (Xanthaan) en Gemalen Vlozaadschil*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van lupine, mosterd, noten en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Niet rauw eten. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
7 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar.
Voedingswaarden
per 100 gram broodmix
Energie | 1526 kJ / 362 kCal |
Vetten | 6,3 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
waarvan onverzadigd | 5,3 gram |
Koolhydraten | 64 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 7,6 gram |
Eiwitten | 8,6 gram |
Zout | 2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de broodmix. De voedingswaarden van de gebakken broodjes zijn onbekend.
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.