Biologische glutenvrije maïs couscous.
Glutenvrije couscousGoede consistentie en textuur
Van 100% maisUit biologische landbouw
Lekker voor tajineOf serveer als bijgerecht
Geproduceerd in ItaliëVan Italiaanse maïs
Biologische glutenvrije maïs couscous
Op zoek naar een goed glutenvrij alternatief voor couscous? Gevonden! Deze glutenvrije couscous is gemaakt in Italië van hoogwaardige glutenvrije biologische maïs uit Italië. Het zorgvuldige productieproces zorgt voor een couscous met een goede consistentie en textuur. Makkelijk te bereiden.
Gebruik voor tajine, salades of als bijgerecht. Overgiet 65 g couscous met 100 ml kokend water en laat afgedekt 5 minuten wellen. Verroer daarna met een vork met wat
olijfolie en
zout.
Productdata
Ingrediënten
100% Maïs*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan mosterd en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Maïs [Italië]. Geproduceerd in Italië.
Verpakking
Papier [21 g] en plastic [3 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1506 kJ / 355 kCal |
Vetten | 2,3 gram |
waarvan verzadigd | 0,8 gram |
waarvan onverzadigd | 1,5 gram |
Koolhydraten | 75 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Vezels | 2,7 gram |
Eiwitten | 6,9 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-009 | EU-Landbouw

Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch

Great Taste Award
Getest door fine food experts
Meer weten