Biologische glutenvrije mäis couscous.
glutenvrije maïs couscousvan 100% mais
lekker voor o.a. tajines, als vulling van paprikaen zomerse salades
6,9 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan Italiaanse maïs
Biologische maïs couscous
Biologische glutenvrije couscous van 100% Italiaanse maïs. Deze milde couscous heeft een textuur en consistentie die gelijk is aan tarwe couscous.
Geschikt als alternatief voor pasta en rijst. Lekker voor bijvoorbeeld Marokkaanse tajines, als vulling van paprika of voor zomerse salade. Giet voor 1 portie 100 ml gekookt water of 65 g maïs couscous. Dek af en laat 5 minuten wellen. Maak luchtig met een vork en breng op smaak met bijvoorbeeld
olijfolie en zeezout.
De visie van Clearspring
Engelstalige video met Nederlandstalige ondertiteling
Productdata
Ingrediënten
100% Maïs.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van soja. Vrij van gluten.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Italië van Italiaanse maïs.
Verpakking
21 g papier | 3 g plastic
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. Het doosje mag in de papierbak en de zak mag in de plastic bak. Verpakt
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1506 kJ / 355 kCal |
Vetten | 2,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,5 gram |
Koolhydraten | 75 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 2,7 gram |
Eiwitten | 6,9 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
Great Taste AwardGetest door fine food experts
EU BiologischIT-BIO-009 | EU-Landbouw
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch