Biologische glutenvrije volkoren rijst couscous.
Glutenvrije couscousGoede consistentie en textuur
Van 100% volkoren rijstUit biologische landbouw
Lekker voor tajineOf serveer als bijgerecht
Geproduceerd in ItaliëVan niet-EU rijst
Biologische glutenvrije volkoren rijst couscous
Op zoek naar een goed glutenvrij alternatief voor couscous? Gevonden! Deze glutenvrije couscous is gemaakt in Italië van volkoren rijstmeel. Het zorgvuldige productieproces zorgt voor een hoogwaardige milde couscous met een goede consistentie en textuur. Makkelijk te bereiden.
Gebruik voor tajine, salades of als bijgerecht. Overgiet 100 g couscous met 130 ml kokend water en laat afgedekt 5 minuten wellen. Verroer daarna met een vork met 4 eetlepels
olijfolie en wat
zout. De couscous is ook lekker om te bereiden als zoet gerecht met
rijstdrink, verse mango en
kokosrasp.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Rijstmeel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
Papier [13 g]. Volledig recyclebare papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1511 kJ / 357 kCal |
Vetten | 3,2 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Vezels | 3,2 gram |
Eiwitten | 8,4 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-139
Meer weten