Biologische extra vierge olijfolie uit Tunesië. Milde delicate smaak.
milde delicate smaakvan op traditionele wijze geteelde olijven
geschikt om in te bakkenmaar ook voor couscous en salades
extra vierge olijfolieop mechanische wijze koudgeperst
uit Zaghouan, Tunesiëeen bergachtige regio in Noord-Tunesië
Biologische extra vierge olijfolie
Biologische extra vierge olijfolie uit Zaghouan, een bergachtige regio in het noorden van Tunesië. In de buurt van de stad El Fahs worden olijven op traditionele wijze geteeld en met de hand geoogst. Daarna worden de olijven op mechanische wijze koud geperst. Het resultaat is een olijfolie met een milde delicate smaak.
Door het unieke vetzurenprofiel is deze olijfolie ook geschikt om in te bakken. Verhit de olie maximaal tot 190°C. Deze olijfolie is ook te gebruiken voor bijvoorbeeld couscous en salades.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
100% Extra Vierge Olijfolie*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Tunesië van olijven geteeld in de omgeving van de stad El Fahs in de noordelijke Zaghouan regio.
Verpakking
Verpakt in een glazen fles met een metalen dop.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3372 kJ / 820 kCal |
Vetten | 92 gram |
- waarvan verzadigd | 17 gram |
- waarvan onverzadigd | 75 gram |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | 56 gram |
- waarvan meervoudig onverzadigd | 14 gram |
Koolhydraten | 0 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Eiwitten | 0 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischTN-BIO-001
Tunesië Landbouw