Biologische extra vierge olijfolie.
karakteristiek | fruitighoogwaardige Italiaanse olijfolie
blend van Dolce di Rossanoen Coratina olijven
extra viergeop mechanische wijze koudgeperst
van olijven uit Calbrië en PugliaZuid-Italië
Biologische extra vierge olijfolie
Een hoogwaardige biologische Italiaanse olijfolie. Deze olijfolie is een blend van milde fruitige Dolce di Rossana olijven uit Calabrië en karakteristieke Coratina olijven uit Puglia. Dit geeft deze olijfolie een unieke karakteristieke fruitige smaak. Rechtsreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit.
Gebruik voor Mediterrane gerechten zoals pasta en salades.
Productdata
Ingrediënten
100% Extra Vierge Olijfolie*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Extra Vierge Olijfolie [Calabrië, Italië / Puglia, Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
255 g glas | 3 g aluminium | 2 g papier | 1,5 g plastic
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3404 kJ / 828 kCal |
Vetten | 92 gram |
- waarvan verzadigd | 14 gram |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | 61 gram |
- waarvan meervoudig onverzadigd | 12 gram |
Koolhydraten | 0 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
Eiwitten | 0 gram |
Zout | 0 gram |
Vitamines
per 100 ml
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-009 | EU-Landbouw

Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch