Biologische extra vierge gebalanceerde olijfolie.
GebalanceerdLicht fruitig
Geperst vanMet de hand gesorteerde olijven
Extra viergeOp mechanische wijze koudgeperst
Uit CalabriëIn het zuiden van Italië
Biologische extra vierge fruitige olijfolie
De olijven worden op biologische wijze geteeld in het Zuid-Italiaanse Calabrië. Aan het einde van de herfst worden de olijven geoogst en met de hand gesorteerd. Binnen 24 uur worden de olijven zorgvuldig koud geperst en wordt de olie ongefilterd afgevuld. Gebalanceerd en licht fruitig. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit.
Gebruik voor salades, pastagerechten, bruschetta, gegrilde groente en meer. Ook geschikt voor bakken op lage temperatuur. Tip! Serveer de olijfolie puur op geroosterde ciabatta.
Productdata
Ingrediënten
100% Extra Vierge Olijfolie*.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Extra Vierge Olijfolie [Calabrië, Italië].
Verpakking
Glas [404 g], aluminium [3 g], papier [2 g] en plastic [1 g].
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3389 kJ / 824 kCal |
Vetten | 92 gram |
waarvan verzadigd | 15 gram |
waarvan onverzadigd | 77 gram |
Koolhydraten | < 0,5 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Naturland
Hogere bio-standaard
Meer weten