Biologische zongedroogde tomaten uit Italië.
intensieve tomatensmaakzongedroogde tomaten
antipasti hapjeof als smaakmaker in gerechten
zonder conserveermiddelengeconserveerd met zeezout
uit Italiëvan Italiaanse tomaten
Biologische gedroogde tomaten
Biologische zongedroogde tomaten uit Italië. De tomaten worden perfect gerijpt geplukt, gezouten en daarna in de zon gedroogd. Intensieve tomatensmaak.
Laat de tomaten 5 minuten in warm water weken. Je kunt de gedroogde tomaten serveren als antipasti door deze 1 uur te laten wellen in extra vierge olijfolie met bijvoorbeeld peterselie, kappertjes en knoflook. De gedroogde tomaten zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld couscousgerechten, gevulde paprika, risotto en sauzen.
Op bezoek bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Gedroogde Tomaat* (92%) en Zeezout (8%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Italië van 100% Italiaanse tomaten.
Verpakking
Plastic zak met kartonnen kaart.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 713 kJ / 169 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 32 gram |
- waarvan suikers | 32 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 32 gram |
Eiwitten | 3 gram |
Zout | 12 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Berekend met de vezels (13 gram) van een vergelijkbaar product voor een correcte Nutri-Score. Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006
Italiaanse Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!