Biologische zongedroogde tomaten.
zongedroogde tomatenintensieve tomatensmaak
antipasti hapjeof smaakmaker in gerechten
zonder conserveermiddelengeconserveerd met zeezout
uit Italiëvan Italiaanse tomaten
Biologische gedroogde tomaten
Biologische zongedroogde tomaten uit Italië. De tomaten worden goed rijp geoogst, gezouten en in de zon gedroogd. Hierdoor blijft de intensieve tomatensmaak goed behouden.
Laat de tomaten 5 minuten in warm water weken. Je kunt de gedroogde tomaten serveren als antipasti door deze 1 uur te laten wellen in extra vierge olijfolie met bijvoorbeeld peterselie, kappertjes en knoflook. De gedroogde tomaten zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld couscousgerechten, gevulde paprika, risotto en sauzen.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Gedroogde Tomaat* (92%) en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Italië van Italiaanse tomaten.
Verpakking
6 g papier | 6 g plastic
De kaart mag in de papierbak en de zak mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 713 kJ / 169 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,4 gram |
waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 32 gram |
waarvan suikers | 32 gram |
waarvan van nature aanwezig | 32 gram |
Eiwitten | 3 gram |
Zout | 12 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Berekend met de vezels (13 gram) van een vergelijkbaar product voor een correcte Nutri-Score. Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten