Biologische extra vierge olijfolie citroen.
Fris en rijkHoogwaardige citroenolijfolie
Geperst vanOlijf en 30% citroen
Lekker voor zomerse gerechtenZoals salades, groente, vis en carpaccio
Uit CalabriëIn het zuiden van Italië
Biologische extra vierge olijfolie citroen
De olijven en citroenen worden op biologische wijze geteeld in het Zuid-Italiaanse Calabrië. De olijven en citroenen worden samen koudgeperst. De essentiële oliën uit de citroenschil geen de extra vierge olijfolie frisheid en extra smaak, zodat de olie je gerechten een heerlijke frisse geur en smaak geeft. Dit proces wordt niet vaak gebruikt omdat het onpraktisch is, maar het geeft wel een uitzonderlijk resultaat. Bereiding van extra vierge olijfolie en citroen.
Lekker voor saladedressing, rauwe en gestoomde groenten, romige soepen, vis, vlees en carpaccio.
Productdata
Ingrediënten
Olijf* (70%) en Citroen* (30%).
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Olijf [Calabrië, Italië] en Citroen [Calabrië, Italië].
Verpakking
Glas [264 g], aluminium [3 g], papier [2 g] en plastic [1,5 g].
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3389 kJ / 824 kCal |
Vetten | 92 gram |
waarvan verzadigd | 15 gram |
waarvan onverzadigd | 77 gram |
Koolhydraten | < 0,5 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten