Biologische extra vierge fruitige olijfolie.
intensief fruitighoogwaardige olijfolie
extra vierge olievan hand geplukte olijven
voor o.a. dressingsen het afronden van gerechten
uit CalabriëZuid-Italië
Biologische extra vierge fruitige olijfolie
Biologische extra vierge fruitige olijfolie. De olijven voor deze bijzonder fruitige olijfolie groeien in Calabrië, Zuid-Italië. De olijven worden met de hand geplukt en binnen 24 uur op mechanische wijze koudgeperst en ongefilterd afgevuld. Een hoogwaardige "fruttato" olijfolie met een intensief fruitige smaak.
De fruitige olijfolie is uitermate geschikt voor dressings en voor het afronden van gerechten. Tip van LaSelva: serveer de olijfolie puur op geroosterde ciabatta.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Extra Vierge Olijfolie*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Extra Vierge Olijfolie [Calabrië, Italië].
Geproduceerd in Calabrië, Italië.
Verpakking
404 g glas | 3 g aluminium | 2 g papier | 1 g plastic
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3389 kJ / 824 kCal |
Vetten | 92 gram |
- waarvan verzadigd | 15 gram |
- waarvan onverzadigd | 77 gram |
Koolhydraten | <0,5 gram |
- waarvan suikers | <0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | <0,5 gram |
Eiwitten | <0,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | < 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
NaturlandHogere bio-standaard