Biologische glutenvrije gnocchi.
glutenvrije gnocchivan 70% aardappel met quinoa
snel te bereidenbinnen 2 minuten
voor allerlei pastagerechtenen salades
geproduceerd in Italiëhoogwaardige pasta
Biologische glutenvrije gnocchi
De Italiaanse klassieker maar dan glutenvrij. Gemaakt van 70% aardappel met 10% quinoa.
Te gebruiken voor allerlei pastagerechten en -salades. Bak 3 minuten roerend in een pan met wat olie of kook 2 minuten in een ruime hoeveelheid water.
Productdata
Ingrediënten
Aardappelpuree (Water, Aardappelvlokken* en Antioxidant (Rozemarijnextract*)) (70%), Quinoameel* (10%), Maïsmeel*, Aardappelzetmeel*, Maïszetmeel*, Rijstmeel*, Zeezout en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
13,2 g plastic | 1,2 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 647 kJ / 152 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 1 gram |
Eiwitten | 1,6 gram |
Zout | 1,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-087