Biologische glutenvrije gnocchi.
glutenvrije gnocchivan aardappel met quinoa
snel te bereidenbinnen 2 minuten
lekker voor pastasaladesof gnocchi all'arrabiata
gemaakt in Italiëvoor Alnavit
Biologische glutenvrije gnocchi
De glutenvrije en biologische variant op de Italiaanse klassieker. Zorgvuldig gemaakt in Italië van 70% aardappelpuree met 10% quinoa. Snel te bereiden voor een snelle lunch of makkelijk hoofdgerecht. Deze verpakking is genoeg voor 2 porties.
Lekker voor pastasalades of maak bijvoorbeeld
gnocchi all'arrabiata. Kook 2 minuten in een ruime hoeveelheid water of bak 3 minuten roerend in een pan met wat olie.
Vegan | Glutenvrij | Lactosevrij | Zonder conserveermiddelen
Productdata
Ingrediënten
Aardappelpuree* (Water, Aardappelvlokken* en Antioxidant (Rozemarijnextract*)) (70%), Quinoameel* (10%), Maïsmeel*, Aardappelzetmeel*, Maïszetmeel*, Rijstmeel*, Zeezout en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Melkzuur is niet afkomstig van melk en bevat geen lactose. Deze zuurteregelaar wordt geproduceerd door fermentatie van melasse of zetmeel.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Gemaakt in Italië.
Verpakking
13,2 g plastic | 1 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 647 kJ / 152 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
waarvan suikers | 0,5 gram |
Vezels | 1 gram |
Eiwitten | 1,6 gram |
Zout | 1,4 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-087
Meer weten