Biologisch glutenvrij haver knäckebröd.
krokant knäckebrödmet een volle smaak
van 55% glutenvrije havermet maïs en rijst
10 g eiwitten | 6,2 gram vezelsper 100 gram
geproduceerd in Roemeniëvan Europese ingrediënten
Biologische glutenvrij haver knäckebröd
Biologisch glutenvrij haver knäckebröd van 55% glutenvrije haver met maïs en rijst. Krokant knäckebröd met een volle smaak. Zeer voedzaam met 10 g eiwitten en 6,2 g vezels per 100 gram.
Lekker met vele soorten beleg zoals
pindakaas en roomkaas.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Havervlokken* (40%), Maïsgries*, Glutenvrij Havermeel* (15%), Rijstmeel*, Geweld Rijstmeel*, Zonnebloemolie*, Maïszetmeel*, Gejodeerd Zout, Verdikkingsmiddel (Guargom) en Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van sesam. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Pur Aliment S.A.R.L.
9 Place Kléber
Strasbourg, Frankrijk
Herkomst
Geproduceerd in Roemenië van Europese ingrediënten.
Verpakking
31 gram papier | 2 gram plastic
Het doosje mag in de papierbak en de zak in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1786 kJ / 424 kCal |
Vetten | 12 gram |
waarvan verzadigd | 1,6 gram |
waarvan onverzadigd | 10,4 gram |
Koolhydraten | 66 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,8 gram |
Vezels | 6,2 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 2 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischRO-ECO-007 | EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-060-027
Meer weten