Biologisch glutenvrij haver knäckebröd.
krokant knäckebrödmet een volle smaak
van 55% glutenvrije havermet maïs en rijst
10 g eiwitten | 6,2 gram vezelsper 100 gram
geproduceerd in Roemeniëvan Europese ingrediënten
Biologische glutenvrij haver knäckebröd
Biologisch glutenvrij haver knäckebröd van 55% glutenvrije haver met maïs en rijst. Krokant knäckebröd met een volle smaak. Zeer voedzaam met 10 g eiwitten en 6,2 g vezels per 100 gram.
Lekker met vele soorten beleg zoals
pindakaas en roomkaas.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Havervlokken* (40%), Maïsgries*, Glutenvrij Havermeel* (15%), Rijstmeel*, Geweld Rijstmeel*, Zonnebloemolie*, Maïszetmeel*, Gejodeerd Zout, Verdikkingsmiddel (Guargom) en Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van sesam. Vrij van gluten.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Pur Aliment S.A.R.L.
9 Place Kléber
Strasbourg, Frankrijk
Herkomst
Geproduceerd in Roemenië van Europese ingrediënten.
Verpakking
31 gram papier | 2 gram plastic
Het doosje mag in de papierbak en de zak in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1786 kJ / 424 kCal |
Vetten | 12 gram |
- waarvan verzadigd | 1,6 gram |
- waarvan onverzadigd | 10,4 gram |
Koolhydraten | 66 gram |
- waarvan suikers | 0,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,8 gram |
Vezels | 6,2 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischRO-ECO-007 | EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-060-027