Biologisch glutenvrij haver knäckebröd met sesam en chia.
krokant knäckebrödmet een volle smaak
van 42% glutenvrije havermet maïs, rijst, sesamzaad en chiazaad
13 g eiwitten | 6,8 gram vezelsper 100 gram
geproduceerd in Roemeniëvan Europese haver, maïs en rijst
Biologische glutenvrij haver knäckebröd
Biologisch glutenvrij haver knäckebröd van 42% glutenvrije haver met maïs, rijst, sesamzaad en chiazaad. Krokant knäckebröd met een volle smaak. Zeer voedzaam met 13 g eiwitten en 6,8 g vezels per 100 gram.
Lekker met vele soorten beleg zoals
pindakaas en roomkaas.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Havervlokken* (30%), Maïsgries*, Sesamzaad* (18%), Glutenvrij Havermeel* (12%), Rijstmeel*, Geweld Rijstmeel*, Chiazaad* (5%), Zonnebloemolie*, Maïszetmeel*, Gejodeerd Zout, Verdikkingsmiddel (Guargom) en Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat sesam. Vrij van gluten.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Pur Aliment S.A.R.L.
9 Place Kléber
Strasbourg, Frankrijk
Herkomst
Geproduceerd in Roemenië van Europese haver, maïs en rijst.
Verpakking
31 gram papier | 2 gram plastic
Het doosje mag in de papierbak en de zak in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1970 kJ / 471 kCal |
Vetten | 21 gram |
- waarvan verzadigd | 3,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 17,9 gram |
Koolhydraten | 54 gram |
- waarvan suikers | 0,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,8 gram |
Vezels | 6,8 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | 1,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischRO-ECO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-060-028