Biologische glutenvrije krokante maïs-rijst crackers.
krokante glutenvrije crackersvan 89% maïs en 10% rijst
past bijzonder goed bij zoet broodbelegzoals jam
7 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan maïs en rijst uit de Europese Unie
Biologische glutenvrij maïs-rijst crackers
Krokante crackers van 89% maïs en 10% rijst met zeezout. Een voedzame cracker die bijzonder goed past bij zoet broodbeleg zoals jam. Ook lekker om zo te eten als tussendoortje.
De crackers zijn verpakt in 6 zakjes met elk ca. 5 crackers van 5 gram. Deze crackers worden namelijk geopend erg snel zacht en zijn dan niet lekker meer. Door de crackers op deze manier te verpakken wordt voedselverspilling voorkomen.
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel* (89%), Rijstmeel* (10%) en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Maïs [Europese Unie] en Rijstmeel [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
31,3 g papier | 5,7 g plastic
Het doosje mag in de papierbak en de zakjes in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1571 kJ / 371 kCal |
Vetten | 1,9 gram |
- waarvan verzadigd | 0,6 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,3 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 2,7 gram |
Eiwitten | 7 gram |
Zout | 1,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-014 | EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-005