Demeter biologisch volkoren knäckebröd met sesam uit Duitsland.
krokant en luchtigvolle smaak
100% volkorenvan rogge
zonder gistmeel, sesam en zeezout
gebakken in Duitslandvan Duitse rogge
Demeter biologisch rogge knäckebröd met sesam
Demeter biologisch rogge knäckebröd met sesam. Dit knäckebröd is alleen maar gemaakt van Duits volkoren roggemeel, sesamzaad en zeezout. Dit knäckebröd wordt op een bijzondere manier geproduceerd waardoor gist onnodig is. Het begint met het vermengen van het water met roggemeel, sesamzaad en een beetje zeezout. Hierna wordt het deeg afgekoeld tot 10 °C. Na het deeg even te laten rusten wordt het deeg dun uitgestreken en 10 minuten in een bakstraat gebakken. Het begin van de bakstraat is 320 °C, aan het einde van de bakstraat van 50 meter is de temperatuur nog maar 120 °C. Het resultaat is een bijzonder krokant en luchtig knäckebröd met een volle smaak.
Lekker met o.a. avocado, eiersalade, geitenkaas, hummus, jam en roomkaas.
Productdata
Ingrediënten
Volkoren Roggemeel**, Sesamzaad** (9%) en Zeezout.
**Uit gecontroleerde biologisch-dynamische teelt.
Allergenen
Bevat gluten en sesam.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Naturata AG
Am alten Kraftwerk 6
Marbach, Duitsland
Herkomst
Gebakken in Duitsland van Duitse rogge. Met sesamzaad uit diverse landen.
Verpakking
Papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1569 kJ / 373 kCal |
Vetten | 5,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 4,7 gram |
Koolhydraten | 64 gram |
- waarvan suikers | 2,6 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,6 gram |
Eiwitten | 9 gram |
Vezels | 15,6 gram |
Zout | 1,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001
EU-/Niet-EU-Landbouw
DemeterBiologisch-Dynamische Landbouw