Biologische glutenvrije haver fusilli.
Glutenvrije fusilliVan haver, rijst en maïs
Lijkt zeer op klassieke pastaMaar dan glutenvrij
Bron van vezels5,4 g vezels / 100 g
Geproduceerd in ItaliëIngrediënten uit diverse landen
Biologische glutenvrije haver fusilli
Gemaakt in Italië van biologische glutenvrije haver, rijst en maïs. De combinatie van deze ingrediënten en het zorgvuldige verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige glutenvrije pasta die zowel qua smaak als textuur zeer lijkt op de klassieke Italiaanse pasta. Bron van vezels.
Gebruik voor klassieke Italiaanse pastagerechten of bereid met
tomatensaus of
pesto en een rijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas. Kook 9-10 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrij Volkoren Havermeel* (51%), Rijstmeel* (30%) en Maïsmeel* (19%).
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
PP plastic [4,7 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1530 kJ / 362 kCal |
Vetten | 4,4 gram |
waarvan verzadigd | 0,8 gram |
waarvan onverzadigd | 3,6 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 5,4 gram |
Eiwitten | 9,9 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-094-116
Meer weten