Biologische glutenvrije haver fusilli.
klassieke pasta smaakals tarwepasta
van 51% havermet 30% rijst en 19% maïs
9,9 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan glutenvrije haver uit de Europese Unie
Biologische glutenvrije haver fusilli
Een hoogwaardige pasta geproduceerd in Italië van 51% glutenvrije haver. De haverpasta heeft een klassieke pasta smaak en lijkt qua smaak zeer op tarwepasta.
Te gebruiken voor alle pastagerechten. Kook voor hoofdgerechten circa 120 gram per persoon. Laat per 100 gram pasta 1 liter water koken. Doe de pasta samen met 1 theelepel zout per 100 gram in de pan en laat 9 tot 10 minuten koken voor "al dente".
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrij Havermeel* (51%), Rijstmeel* (30%) en Maïsmeel* (19%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Havermeel [Europese Unie], Rijstmeel [Europese Unie] en Maïsmeel [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
8 g PP plastic | 0,2 g papier
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1530 kJ / 362 kCal |
Vetten | 4,4 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 3,6 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
- waarvan suikers | 0,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,8 gram |
Vezels | 5,4 gram |
Eiwitten | 9,9 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-008 | EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-094-116