Biologische glutenvrije boekweit spaghetti.
smaakvolle nootachtige pastaglutenvrij
van 100% boekweitzonder toevoegingen
11 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan boekweit uit de Europese Unie
Biologische glutenvrije boekweit spaghetti
Hoogwaardige nootachtige pasta geproduceerd in Italië van 100% boekweit uit de Europese Unie.
Te gebruiken voor alle pastagerechten. Kook voor hoofdgerechten circa 120 gram boekweit spaghetti per persoon. Laat per 100 gram pasta 1 liter water koken. Doe de pasta samen met 1 theelepel zout per 100 gram in de pan en laat 8 tot 10 minuten koken voor "al dente".
Productdata
Ingrediënten
100% Boekweit*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Boekweit [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
8 g PP plastic | 0,2 g papier
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1469 kJ / 347 kCal |
Vetten | 2,9 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 67 gram |
- waarvan suikers | 0,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,9 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-008 | EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-081