Biologische glutenvrije maïs-rijst fusilli.
milde pastaglutenvrij
van 50% maïsen 50% rijst
6,8 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëhoogwaardige pasta
Biologische glutenvrije maïs-rijst fusilli
Biologische glutenvrije maïs-rijst fusilli, milde glutenvrije pasta.
Te gebruiken voor alle pastagerechten. Kook voor hoofdgerechten circa 120 gram per persoon. Laat per 100 gram pasta 1 liter water koken. Doe de pasta samen met 1 theelepel zout per 100 gram in de pan en laat 7 tot 9 minuten koken voor "al dente".
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel* (50%) en Rijstmeel* (50%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
12 g PP plastic | 0,2 g papier
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1510 kJ / 356 kCal |
Vetten | 2,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,5 gram |
Koolhydraten | 76 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 2,2 gram |
Eiwitten | 6,8 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Wijzigingen
Prijs
Nieuw | 3,39 | Nieuw in het assortiment |
12-07-22 | 3,69 | Toegenomen energie- en grondstofkosten |
Product
Nieuw | Nieuw in het assortiment |
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-047
Vegan KeurmerkGegarandeerd veganistisch
Vragen? Wij helpen je graag!