Biologische glutenvrije volkoren rijst farfalle.
Glutenvrije farfalleVan 100% volkoren rijst
Gebruik voor pastasaladesOf serveer met tomatensaus
Bron van vezels3,2 g vezels / 100 g
Geproduceerd in ItaliëVoor Alnavit
Biologische glutenvrije volkoren rijst farfalle
Gemaakt in Italië van 100% biologische volkoren rijst. Het zorgvuldige verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige glutenvrije pasta. Bron van vezels.
Lekker voor pastasalades. Of bereid met
tomatensaus of
pesto en een rijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas. Kook 12-15 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Rijst*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
PP plastic [5 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1481 kJ / 350 kCal |
Vetten | 2,8 gram |
waarvan verzadigd | 0,7 gram |
waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 3,2 gram |
Eiwitten | 7,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-138
Meer weten