Biologische glutenvrije ketjap manis, een Indonesische zoete saus op basis van soja.
milde verfijnde zoete smaakgezoet met rijstsiroop, appelsap en melasse
onmisbaar voor de Indonesische keukenvoor o.a. rijstgerechten, saté en wokgerechten
geschikt voor hoge temperaturenverliest geen smaak
glutenvrijgecertificeerd
Biologische ketjap manis
Biologische glutenvrije ketjap manis. Ketjap manis is een Indonesische zoete sojasaus met een milde verfijnde zoete smaak. Deze ketjap manis is op basis van tamari sojasaus, waardoor deze ketjap geschikt is voor hoge temperaturen zonder smaakverlies.
Onmisbaar voor de Indonesische keuken voor marinades, rijstgerechten, sauzen zoals saté en soepen. Ook lekker voor wokgerechten.
Productdata
Ingrediënten
Water, Rijstsiroop*, Tamari Sojasaus (Water, Sojaboon*, Zout en Alcohol*) (22%), Appelsapconcentraat*, Melasse*, Appelazijn* en Anijs*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat alcohol, toegevoegde suikers en toegevoegd zout in de vorm van appelsap, melasse en rijstsiroop. Zonder conserveermiddelen, gistextract en smaakversterkers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstraße 5A
Hilden, Duitsland
Herkomst
Verpakt in Duitsland.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 752 kJ / 177 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 41 gram |
waarvan suikers | 31 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 2,5 gram |
Zout | 3,4 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Wat is de Nutri-Score?
Keurmerken

EU Bio
Met dit keurmerk voldoet een product aan de regels voor biologische landbouw van de Europese Unie. Dit betekent o.a. dat een product voor minimaal 95% bestaat uit biologische ingrediënten, dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt en dat er geen kunstmest is gebruikt.
Verpakking
Glazen fles.