Biologische ketjap manis.
mild | verfijnd | zoetzoete glutenvrije sojasaus
geschikt voor hoge temperaturenmet tamari sojasaus
onmisbaar voor vele Indonesische gerechtenzoals nasi en saté
geproduceerd in Italiëmet Japanse sojasaus
Biologische ketjap manis
Glutenvrije biologische ketjap manis met een milde verfijnde zoete smaak. Ketjap manis is een zoete sojasaus die zijn oorsprong vindt in de Indonesische keuken. Deze ketjap is gemaakt met Japanse tamari sojasaus, dit maakt dat deze ketjap ook geschikt is voor hoge temperaturen met minimaal smaakverlies.
Onmisbaar voor vele Indonesische gerechten zoals nasi en saté. Ook lekker voor marinades, rijstgerechten, soepen en wokgerechten.
Productdata
Ingrediënten
Water, Rijstsiroop*, Tamari Sojasaus (Water, Sojaboon*, Zout en Alcohol*) (22%), Appelsapconcentraat*, Melasse*, Appelazijn* en Steranijs*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Vrij van
Bevat alcohol, toegevoegde suikers in de vorm van rijstsiroop en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstrasse 5A
Hilden, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië met sojasaus geproduceerd in Japan.
Verpakking
181 g glas | 3 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 777 kJ / 183 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 41 gram |
waarvan suikers | 32 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 3,7 gram |
Zout | 3,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten