Biologische geen vissaus.
ziltig | licht zoetzoals vissaus
met sojasaus en zeewierin plaats van vis
lekker voor curry's, sauzenen soepen
geproduceerd in Italiëmet Japanse sojasaus
Biologische geen vissaus
Vissaus, maar dan zonder de vis! Een glutenvrije saus met de ziltige licht zoete smaak van vissaus, maar dan van sojasaus en zeewier. Licht gezoet met rijstsiroop.
Lekker voor curry's, sauzen en soepen.
Productdata
Ingrediënten
Water, Tamari* (Water, Sojaboon* (42%), Zout en Alcohol*) (15%), Rijstsiroop*, Gedroogde Himanthalia Elongata Alg*, Zout en Appelazijn*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat soja. Kan sporen bevatten van schaaldieren en weekdieren. Dit komt door de alg. Glutenvrij en lactosevrij.
Vrij van
Bevat alcohol, toegevoegde suikers in de vorm van rijstsiroop en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Goed schudden voor gebruik. Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstrasse 5A
Hilden, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië met sojasaus geproduceerd in Japan.
Verpakking
181 g glas | 3 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 287 kJ / 68 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 13 gram |
waarvan suikers | 9,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 2,9 gram |
Zout | 5,3 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten