Biologische teriyakisaus gemaakt volgens een traditioneel Japans recept.
met 51% Japanse tamarisaus, rijstsiroopen mirin
perfect als marinadezowel voor groente als vlees
glutenvrijtarwevrij
geproduceerd in het Verenigd Koninkrijkvolgens een Japans recept
Biologische teriyakisaus
Biologische teriyakisaus gemaakt volgens een traditioneel Japans recept. Deze teriyakisaus is gemaakt van 51% hoogwaardige natuurlijk gefermenteerde Japanse sojasaus, rijstsiroop, mirin en specerijen. Door het gebruik van tamari sojasaus behoudt deze glutenvrije teriyakisaus ook zijn smaak bij verhitting.
Perfect als marinade voor zowel vis en vlees als groente.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Tamari Sojasaus (Water, Sojaboon*, Zeezout, Shocu (Water, Gefermenteerde Rijst* en Zout)) (51%), Rijstsiroop* (28%), Witte Wijnazijn*, Mirin (Zoete Rijst*, Water en Gefermenteerde Rijst*), Alcohol*, Knoflookpuree*, Zeezout, Appelsapconcentraat*, Zwarte Peper*, Witte Peper* en Water.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat alcohol, toegevoegde suikers in de vorm van appelsapconcentraat en rijstsiroop en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk met tamari sojasaus uit Japan.
Verpakking
Verpakt in een glazen fles met een plastic dop.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 656 kJ / 156 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 31 gram |
- waarvan suikers | 30 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 7,1 gram |
Zout | 10,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischGB-ORG-05
EU-/Niet-EU-Landbouw