Biologische teriyakisaus.
rijk | licht zoetteriyaki volgens Japans recept
met rijstsiroop, mirinen specerijen
voor marinades, noedelsen wokgerechten
gemaakt in het Verenigd Koninkrijkmet Japanse sojasaus
Biologische teriyakisaus
Een heerlijke rijke licht zoete teriyakisaus gemaakt volgens een authentiek Japans recept. De basis is glutenvrije tamari met rijstsiroop, mirin en specerijen.
Gebruik voor marinades,
noedelgerechten en wokgerechten.
Productdata
Ingrediënten
Tamari Sojasaus (Water, Sojaboon*, Zeezout, Shocu (Water, Gefermenteerde Rijst* en Zout), Geroosterde Sojaboon*) (51%), Rijstsiroop* (28%), Witte Wijnazijn*, Mirin (Zoete Rijst*, Shocu (Water en Gefermenteerde Rijst*) en Gefermenteerde Rijst*), Ethnol*, Knoflookpuree*, Zeezout, Appelsapconcentraat*, Zwarte Peper*, Witte Peper* en Water.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.
Verpakking
187 g glas | 4,8 g PP/LDPE/PET plastic | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 656 kJ / 156 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,5 gram |
Koolhydraten | 31 gram |
waarvan suikers | 20 gram |
Eiwitten | 7,1 gram |
Zout | 10,8 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 ml toegevoegd.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
GB-ORG-05 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten