Biologisch glutenvrij wit afbakbrood.
wit glutenvrij afbakbroodmet zonnebloempitten
van maïszetmeelmet rijst zuurdesem
6,7 g vezelsper 100 gram
glutenvrijgecertificeerd glutenvrij
Biologische glutenvrij wit afbakbrood
Biologisch glutenvrij wit afbakbrood. Een glutenvrij witbrood met zuurdesem en gemalen zonnebloempitten. Bak het brood 15 minuten op 200ºC in de oven. Je kunt het brood ook in sneetjes snijden en roosteren.
De verpakking bevat 1 witbrood van 250 gram.
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (29%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water) (9%), Zonnebloempit* (6%), Rijstmeel* (6%), Maïsmeel*, Zonnebloemolie*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Appelvezel*, Zeezout, Dextrose*, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van ei, lupine, sesam en soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van dextrose en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
8,2 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking kan in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 905 kJ / 216 kCal |
Vetten | 6,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 5,4 gram |
Koolhydraten | 33 gram |
- waarvan suikers | 1,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 6,7 gram |
Eiwitten | 3,6 gram |
Zout | 1,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-042
Vragen? Wij helpen je graag!