Biologische glutenvrije fijne havervlokken.
Glutenvrije fijne havervlokkenVol van smaak
Voor crackers en koekOf maak muesli en pap
Vezelrijk9,7 g vezels / 100 g
Geproduceerd in DuitslandHaver uit Europese landbouw
Biologisch glutenvrije fijne havervlokken
Fijne havervlokken van glutenvrije haver op biologische wijze geteeld in Europa. Dit product is gecertificeerd glutenvrij. De haver wordt gecontroleerd op gluten van teelt tot het verpakken. Vol van smaak, vezelrijk en een bron van eiwitten.
Gebruik voor o.a. crackers, koekjes, muesli en pap.
Productdata
Ingrediënten
100% Glutenvrije Volkoren Havervlokken*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g] en bron van eiwitten [minstens 12% van de energie in het levensmiddel bestaat uit eiwitten].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Volkoren Havervlokken [Europese Unie]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
PP plastic [7 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1560 kJ / 370 kCal |
Vetten | 6,7 gram |
waarvan verzadigd | 1,1 gram |
waarvan onverzadigd | 5,6 gram |
Koolhydraten | 60 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 9,7 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-024
Meer weten