Biologische kikkererwten spirelli.
hoogwaardige glutenvrije pastavan 100% kikkererwten
lekker met rijke tomatensauzenzoals met aubergine
21 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan Italiaanse kikkererwten
Biologische kikkererwten spirelli
Een hoogwaardige glutenvrije pasta van 100% Italiaanse kikkererwten. Deze pasta bevat maar liefst 21 g eiwitten en 10 g vezels per 100 gram. De kikkererwten worden fijn gemalen en daarna met kristalhelder water vermengd. Doormiddel van matrijzen wordt de spirelli vorm gemaakt. Aansluitend wordt de pasta langzaam gedroogd, dit zorgt voor bijzonder goede kookeigenschappen en de perfecte vorm. De kikkererwt geeft deze pasta een bijzonder aangename licht nootachtige smaak.
Laat de pasta 5 tot 6 minuten koken in gezouten water. Deze spirelli combineert goed met rijke
tomatensaus zoals met paddestoelen of aubergine.
Productdata
Ingrediënten
100% Kikkererwtenmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van soja. Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Kikkererwten [Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
10 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1468 kJ / 348 kCal |
Vetten | 4,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 3,4 gram |
Koolhydraten | 52 gram |
- waarvan suikers | 2,1 gram |
Vezels | 10 gram |
Eiwitten | 21 gram |
Zout | 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw