Biologische glutenvrije couscous van 70% maïs en 30% rijst. Snel te bereiden.
milde smaakniet papperig
snel te bereiden5 minuten wellen
7,3 g eiwittenper 100 gram
uit Italiëvan Italiaanse maïs en rijst
Biologische maïs-rijst couscous
Biologische glutenvrij couscous gemaakt van Italiaanse maïs en rijst. Snel te bereiden couscous met een milde smaak. Deze couscous heeft een goede consistentie en wordt dus niet papperig.
Te gebruiken voor alle couscous gerechten, zowel hartig als zoet.
Bereiding
Stap 1
Overgiet 100 gram couscous met 100 ml warm niet kokend water en laat 5 minuten wellen.
Stap 2
Verfijn met zout, peper en olijfolie en roer goed door met een vork.
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel* (70%) en Rijstmeel* (30%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van soja. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië van Italiaanse maïs en rijst.
Verpakking
Verpakt in een plastic zak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1535 kJ / 362 kCal |
Vetten | 1,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,9 gram |
Koolhydraten | 79 gram |
- waarvan suikers | 1,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,4 gram |
Vezels | 2,9 gram |
Eiwitten | 7,3 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-009
Italiaanse Landbouw
Crossed GrainDE-094-099
Vragen? Wij helpen je graag!