Biologische glutenvrije wonderbroodjes mix chocolade.
Glutenvrije chocobroodjesVoor de liefhebber van chocolade
Van havervlokkenMet 11% pure chocolade en cacaopoeder
Makkelijk te bakkenZonder gist
Geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije wonderbroodjes mix chocolade
Met deze glutenvrije biologische broodmix van glutenvrije havervlokken met pure chocolade en cacaopoeder bak je makkelijk chocoladebroodjes. Voeg water toe, verroer, laat wellen, vorm en bakken maar. En daar zijn de heerlijke knapperige chocoladebroodjes.
Deze verpakking is goed voor 8 broodjes.
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegan | Zonder cellulose | Zonder meel
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken*, Pure Chocolade* (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)) (11%), Gebroken Lijnzaad*, Volkoren Rijstvlokken*, Gemalen Vlozaadschil*, Ontvet Cacaopoeder* (2,5%), Steenzout en Vanille*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van lupine, melkeiwit, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Niet rauw eten. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
7 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar.
Voedingswaarden
per 100 gram broodmix
Energie | 1620 kJ / 386 kCal |
Vetten | 11 gram |
waarvan verzadigd | 3,1 gram |
waarvan onverzadigd | 7,9 gram |
Koolhydraten | 52 gram |
waarvan suikers | 6,9 gram |
Vezels | 14 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | 1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de broodmix. De voedingswaarden van de gebakken broodjes zijn onbekend.
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Recept | Chocolade wonderbroodjes
De broodjes zijn geschikt om in te vriezen. Je kunt natuurlijk ook 4 broodjes per keer bakken door 175 g broodmix te combineren met 200 ml lauwwarm water.
Ingrediënten
1 zak Bauckhof Wonderbroodjes Mix Chocolade Glutenvrij | 400 ml Water
Bereiding
1. Verroer de broodmix met het water in een kom en laat 5 minuten wellen. | 2. Verdeel met vochtige handen de deegmassa in 8 stukken, vorm tot balletjes en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. Druk plat zodat het deeg een hoogte heeft van 2 cm. | 3. Bak 35 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. | 4. Laat afkoelen op een rooster.
Recept | Chocolade-wonderbroodrepen
Ingrediënten
1 zak Bauckhof Wonderbroodjes Mix Chocolade Glutenvrij | 400 ml Water
Bereiding
1. Verroer de broodmix met het water in een kom en laat 5 minuten wellen. | 2. Verdeel met vochtige handen de deegmassa in 8 stukken, vorm tot rollen en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. Druk plat zodat het deeg een hoogte heeft van 2 cm. | 3. Bak de repen 35 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. | 4. Laat afkoelen op een rooster.
Recept | Chocolade-banaan mini's
Ingrediënten
1 zak Bauckhof Wonderbroodjes Mix Chocolade Glutenvrij | 400 ml Water | 100 g Banaan
Bereiding
1. Verroer de broodmix met het water in een kom. Prak 100 gram banaan, voeg toe en verroer goed. | 2. Maak met vochtige handen 25-30 balletjes ter grootte van een eetlepel en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. | 3. Bak 35 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. | 4. Laat afkoelen op een rooster.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-124
Meer weten