Biologische glutenvrije wonderbroodjes mix muesli.
Met deze glutenvrije biologische broodmix van glutenvrije havervlokken met muesli ingrediënten bak je makkelijk voedzame broodjes. Voeg water toe, verroer, laat wellen, vorm en bakken maar. En daar zijn de heerlijke knapperige licht zoete broodjes. Ingrediënten zoals cornflakes, zonnebloempit en hazelnoot geven de broodjes een typische muesli smaak. De rozijnen en dadels zorgen voor de natuurlijke zoetheid. Zonder meel, gist en toegevoegde suikers. Vezelrijk.
Deze verpakking is goed voor 8 mueslibroodjes. Perfect voor het ontbijt.
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken*, Rozijn*, Cornflakes* (Maïsgrutten* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)), Volkoren Rijstvlokken*, Dadel*, Zonnebloempit*, Geroosterde Hazelnoot*, Gemalen Vlozaadschil*, Sesamzaad*, Lijnzaad*, Blond Lijnzaad*, Glutenvrije Haverzemelen*, Abrikoos*, Steenzout, Rijstmeel* en Zonnebloemolie*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat hazelnoten en sesam. Kan sporen bevatten van andere noten, lupine, mosterd en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Niet rauw eten. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
7 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar.
Voedingswaarden
per 100 gram broodmix
Energie | 1601 kJ / 381 kCal |
Vetten | 11 gram |
- waarvan verzadigd | 1,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 9,5 gram |
Koolhydraten | 52 gram |
- waarvan suikers | 11 gram |
Vezels | 12 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
![Nutri-Score C Nutri-Score C](https://realflavors.nl/image/catalog/Nutri-Score C.jpg)
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de broodmix. De voedingswaarden van de gebakken broodjes zijn onbekend.
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.