Biologische glutenvrije wonderbroodjes mix chocolade.
glutenvrije broodjesvoor de chocoladeliefhebber
van glutenvrije havermet pure chocolade en cacaopoeder
in een handomdraai verse broodjeszonder gist
geproduceerd in Duitslanddoor Bauck
Biologische glutenvrije wonderbroodjes mix chocolade
Wil je iets zoeters? Voor alle chocoladeliefhebbers hebben we de biologische wonderbroodjes chocolade ontwikkeld. De perfecte combinatie van chocolade, haver en zaden. Dit maakt de broodjes de ideale chocoladetraktatie. In een handomdraai heb je verse broodjes met chocolade gebakken.
Deze verpakking is goed voor 8 wonderbroodjes chocolade.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken*, Pure Chocolade* (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)) (11%), Gebroken Lijnzaad*, Volkoren Rijstvlokken*, Gemalen Vlozaadschil*, Ontvet Cacaopoeder* (2,5%), Steenzout en Vanille*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Kan sporen bevatten van lupine, melkeiwit, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
7 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram broodmix
Energie | 1620 kJ / 386 kCal |
Vetten | 11 gram |
- waarvan verzadigd | 3,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 7,9 gram |
Koolhydraten | 52 gram |
- waarvan suikers | 6,9 gram |
Vezels | 14 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | 1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de broodmix in plaats van het gebakken brood omdat de voedingswaarden daarvan niet bekend zijn.
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauckhof wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauckhof getest op gluten Zo kan Bauckhof je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Dit is Bauckhof
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven genieten van hoogwaardige voeding!
Recept | Chocolade wonderbroodjes
De wonderbroodjes zijn geschikt om in te vriezen. Je kunt natuurlijk ook 4 wonderbroodjes per keer bakken door 175 g broodmix te combineren met 200 ml lauwwarm water.
Ingrediënten
1 zak Bauckhof Wonderbroodjes Mix Chocolade Glutenvrij Bio 350 g | 400 ml Water lauwwarm
Bereiding
1. Verroer de broodmix met het water in een kom en laat 5 minuten wellen. 2. Verdeel met vochtige handen de deegmassa in 8 stukken, vorm tot balletjes en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. Druk plat zodat het deeg een hoogte heeft van 2 cm. 3. Bak de broodjes 35 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. Laat na het bakken afkoelen op een rooster.
Recept | Chocolade-wonderbroodrepen
Ingrediënten
1 zak Bauckhof Wonderbroodjes Mix Chocolade Glutenvrij Bio 350 g | 400 ml Water lauwwarm
Bereiding
1. Verroer de broodmix met het water in een kom en laat 5 minuten wellen. 2. Verdeel met vochtige handen de deegmassa in 8 stukken, vorm tot rollen en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. Druk plat zodat het deeg een hoogte heeft van 2 cm. 3. Bak de repen 35 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. Laat na het bakken afkoelen op een rooster.
Recept | Chocolade-banaan mini's
Ingrediënten
1 zak Bauckhof Wonderbroodjes Mix Chocolade Glutenvrij Bio 350 g | 400 ml Water lauwwarm | 100 g Banaan
Bereiding
1. Verroer de broodmix met het water in een kom. Prak 100 gram banaan, voeg toe en verroer goed. 2. Maak met vochtige handen 25-30 balletjes ter grootte van een eetlepel en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. 3. Bak de mini's 35 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. Laat na het bakken afkoelen op een rooster.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-124
Meer weten