Snel een eiwitrijk glutenvrij brood! Met deze glutenvrije biologische broodmix, van 49% zaden, sojavlokken en havervlokken, bak je moeiteloos een smaakvol protein brood. Voeg simpelweg kokend water toe, giet het mengsel in een cakeblik en bakken maar. Het resultaat? Een stevig knapperig brood met een volle smaak. Rijk aan vezels en eiwitten. Bovendien bevat de broodmix slechts 17 g koolhydraten per 100 gram.
Deze verpakking is goed voor een brood van ca. 900 g.
Ingrediënten
Sojavlokken* (29%), Gebroken Lijnzaad*, Lijnzaad*, Glutenvrije Volkoren Havervlokken*, Sesamzaad*, Zonnebloempit*, Volkoren Rijstvlokken*, Volkoren Boekweitvlokken*, Chiazaad (Salvia Hispanica)*, Gemalen Vlozaadschil* en Steenzout.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat sesam en soja. Kan lupine, mosterd en noten bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g], eiwitrijk [minstens 20% van de energie in het levensmiddel bestaat uit eiwitten] en rijk aan Omega-3 vetzuren.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [14 g]. Volledig recyclebare papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram broodmix
Energie | 1811 kJ / 436 kCal |
Vetten | 26 gram |
waarvan verzadigd | 3,1 gram |
waarvan onverzadigd | 22,9 gram |
Koolhydraten | 17 gram |
waarvan suikers | 1,5 gram |
Vezels | 19 gram |
Eiwitten | 25 gram |
Zout | 1,9 gram |
Mineralen
per 100 gram broodmix
Ijzer | 7,8 mg (56% RI) |
Magnesium | 265 mg (71% RI) |
Zink | 4,3 mg (43% RI) |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de broodmix. De voedingswaarden van het gebakken brood zijn onbekend.
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.