Biologische whisky peper.
intensief | complexmeesterlijke peper
perfect voor vleesmaar ook voor gerechten als pasta
ingelegd in whiskysingle malt scotch
van de Malabarkust, Indiamet Schotse whiskey
Biologische whisky peper
Biologische whiskey peper, een zeer bijzondere hoogwaardige peper. Zwarte peper van de Indiase Malabarkust is ingelegd in Schotse single malt whiskey van Benromach. Gedurende 2 dagen rijpt de peper in deze whisky. Aansluitend wordt de peper gedroogd volgens een uitgekiend proces zodat alle aroma's maximaal behouden blijven. Deze meesterlijke peper verwondert met zijn intensieve complexe licht zoete smaak.
Vermaal telkens vers een kleine hoeveelheid whisky peper. Perfect voor vlees, maar ook lekker voor vele andere gerechten. Maak bijvoorbeeld een pasta met extra vierge olijfolie, wat knoflook, zeezout, whiskey peper en Parmezaanse kaas.
Peper van de Peperkust
De Malabarkust wordt ook wel de Peperkust genoemd. Deze bijnaam heeft het gebied gekregen vanwege de actieve handel in specerijen waarvan peper het belangrijkste was.
Productdata
Ingrediënten
Zwarte Peper* (98%) en Single Malt Scotch Whisky* (2%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van mosterd.
Vrij van
Bevat alcohol. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Maal telkens vers een kleine hoeveelheid. Laat de peper in het aromazakje en druk de lucht eruit.
Leverancier
Spicebar GmbH
Am Borsigturm 100
Berlijn, Duitsland
Herkomst
Geteeld aan de Malabarkust in Zuid-West India en ingelegd in whisky uit Schotland. Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
59 g blik | 1 g plastic | 1 g papieren etiket
Deze verpakking is zeer goed recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. De etiketten zijn makkelijk te verwijderen door de verpakking met warm water te wassen. Zo kun je de verpakking hergebruiken voor bijvoorbeeld andere kruiden.
Nutri-Score

Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003
Niet-EU-Landbouw