Biologische pesto al pomodoro ricotta.
romige tomatenpestomet kaas
met 22% ricottaen pecorino
lekker voor pastaof in groentegerechten
gemaakt in Italiëvan Italiaanse tomaten
Biologische pesto al pomodoro ricotta
De basis van deze pesto zongerijpte Italiaanse tomaat. Ricotta en pecorino kaas zorgen voor een heerlijke rijke romige tomatenpesto.
Natuurlijk te gebruiken voor pasta. De pesto is lekker op geroosterd brood of als smaakmaker in groente- en rijstgerechten.
Biologisch, dus de tomaten krijgen de tijd om te groeien | Zonder aroma's | Zonder conserveermiddelen | Zonder gistextract | Zonder toegevoegde suikers
Productdata
Ingrediënten
Zonnebloemolie*, Ricotta* (Koemelk*, Zout en Melkzuur) (22%), Tomatenpuree* (11%), Tomaat* (10%), Walnoot*, Pecorino* (Schapenmelk* en Lamsstremsel), Rijstmeel*, Cashewnoot*, Zeezout, Basilicum* (0,5%), Knoflook en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat noten. Lactosevrij.
Overig
Bevat dierlijk stremsel.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Ricotta [Italië], Tomatenpuree [Italië], Tomaat [Italië] en Pecorino [Italië].
Gemaakt in Toscane, Italië.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2304 kJ / 559 kCal |
Vetten | 52 gram |
waarvan verzadigd | 7,2 gram |
waarvan onverzadigd | 44,8 gram |
Koolhydraten | 3 gram |
waarvan suikers | 1,9 gram |
Eiwitten | 8,5 gram |
Zout | 0,9 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Het LaSelva landgoed
Sinds het begin in 1980 werken we op het LaSelva landgoed, in de streek Maremma in het zuiden van Toscane, op biologische wijze. We verbouwen zoveel mogelijk de grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten zelf. Een gedeelte van het landgoed is Mediterraan bos en onbebouwd land. Groenten, kruiden, fruit en wijndruiven worden verbouwd op ongeveer 574 hectare landbouwgrond, evenals granen en voedergewassen, aangezien de biologische boerderij een veelzijdig gemengd bedrijf is met vee. In de vruchtwisseling worden graan- en groentegewassen afgewisseld met voedergewassen en grasland in een meerjarige rotatie.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten