Biologische basilicumpesto met pecorino.
rijke basilicumpestomet 5% pecorino
voor o.a. brood, groentegerechtenen pasta
zonder conserveermiddelenen gistextract
geproduceerd in Donoratico, Toscanemet Toscaanse basilicum
Biologische tomatenpesto met ricotta
Biologische pesto al basilico con pecorino. Een rijke basilicumpesto van Toscaanse basilicum met zonnebloempit en 5% pecorino. Zonder conserveermiddelen en gistextract.
Lekker voor op brood en crackers, maar ook als smaakmaker voor o.a. aardappelgerechten, groentegerechten, pastagerechten, sauzen en vleesgerechten.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Basilicum* (35%), Extra Vierge Olijfolie*, Zonnebloempit*, Zonnebloemolie*, Pecorino Kaas (Schapenmelk* en Lamsstremsel) (5%), Geconcentreerd Druivensap*, Aardappelvlokken*, Zeezout, Citroensap*, Cashewnoot*, Pijnboompit en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat lactose, melkeiwit en noten.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen en gistextract. Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout en vrije suikers in de vorm van druivensap. Dit product is niet vegetarisch vanwege het dierlijke stremsel in de pecorino kaas.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane met Toscaanse basilicum en Italiaanse kaas. Alle ingrediënten gebruikt voor deze pesto zijn afkomstig uit Europa.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1939 kJ / 470 kCal |
Vetten | 44 gram |
- waarvan verzadigd | 7,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 36,9 gram |
Koolhydraten | 10 gram |
- waarvan suikers | 2,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 5,6 gram |
Zout | 1,6 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-Landbouw