Biologische pesto toscano basilicumpesto.
intensieve basilicumpestomet alleen extra vierge olijfolie
voor o.a. brood, groentegerechtenen pasta
zonder conserveermiddelenen toegevoegde suikers
geproduceerd in Donoratico, Toscanemet Toscaanse basilicum
Biologische pesto toscano
Biologische pesto toscano basilicumpesto, een intensieve pesto van 51% basilicum. Deze pesto bevat als olie alleen 38% extra vierge olijfolie, dus geen zonnebloemolie. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers.
Lekker voor op brood en crackers, maar ook als smaakmaker voor o.a. aardappelgerechten, groentegerechten, pastagerechten, sauzen en vleesgerechten.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Basilicum* (51%), Extra Vierge Olijfolie* (38%), Aardappelvlokken*, Zeezout, Pijnboompit*, Knoflook*, Citroensap* en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Basilicum [Toscane, Italië], Extra Vierge Olijfolie [Italië], Aardappelvlokken [Europese Unie], Pijnboompit [Europese Unie], Knoflook [Europese Unie] en Citroensap [Europese Unie].
Geproduceerd in Donoratico in de regio Toscane, Italië.
Verpakking
115 g glas | 7 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1624 kJ / 394 kCal |
Vetten | 39 gram |
- waarvan verzadigd | 3,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 35,6 gram |
Koolhydraten | 7,3 gram |
- waarvan suikers | < 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | < 0,5 gram |
Eiwitten | 2,2 gram |
Zout | 2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-Landbouw
NaturlandHogere bio-standaard