Biologische pesto verde basilicumpesto.
aromatische basilicumpestovan 55% basilicum
voor o.a. brood, groentegerechtenen pasta
zonder conserveermiddelenen toegevoegde suikers
geproduceerd in Donoratico, Toscanemet Toscaanse basilicum
Biologische pesto verde
Biologische pesto verde basilicumpesto, een zeer aromatische pesto van 55% basilicum. Met extra vierge olijfolie en pijnboompitten. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers.
Lekker voor op brood en crackers, maar ook als smaakmaker voor o.a. aardappelgerechten, groentegerechten, pastagerechten, sauzen en vleesgerechten.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Basilicum* (55%), Zonnebloemolie*, Aardappelvlokken*, Extra Vierge Olijfolie*, Pijnboompit*, Zeezout en Citroensap*
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van noten.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane met Toscaanse basilicum. Alle ingrediënten gebruikt voor deze pesto zijn afkomstig uit Europa.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1408 kJ / 342 kCal |
Vetten | 34 gram |
- waarvan verzadigd | 3,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 30,7 gram |
Koolhydraten | 6,6 gram |
- waarvan suikers | < 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | < 0,5 gram |
Eiwitten | 2 gram |
Zout | 2,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-Landbouw