Biologische pesto rosso tomatenpesto.
verfijnde tomatenpestovan 58% tomaat
voor o.a. brood, groentegerechtenen pasta
zonder conserveermiddelenen toegevoegde suikers
geproduceerd in Donoratico, Toscanemet Italiaanse tomaten
Biologische pesto rosso
Biologische pesto rosso tomatenpesto. Een pesto van 58% Italiaanse tomaat verfijnd met cashewnoot, basilicum, olijfolie, knoflook en pijnboompit. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers.
Lekker voor op brood en crackers, maar ook als smaakmaker voor o.a. aardappelgerechten, groentegerechten, pastagerechten, sauzen en vleesgerechten.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Tomaat* (49%), Zonnebloemolie*, Gedroogde Tomaat* (11,8%), Cashewnoot* (5,3%), Basilicum* (4,7%), Aardappelvlokken*, Extra Vierge Olijfolie*, Pijnboompit*, Knoflook* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat noten.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane met Italiaanse tomaten.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1093 kJ / 264 kCal |
Vetten | 23 gram |
- waarvan verzadigd | 2,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 20,9 gram |
Koolhydraten | 10 gram |
- waarvan suikers | 2,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,9 gram |
Eiwitten | 3,1 gram |
Zout | 1,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw