Biologische tomatenpesto met truffel.
aromatische tomatenpestopesto al pomodoro con tartufo
verfijnd met 1% zomertruffelvoor een bijzondere smaak
voor brood, groenteen pasta
geproduceerd in Toscane, Italiëmet Italiaanse tomaten
Biologische tomatenpesto met truffel
Een pesto van 53% Italiaanse tomaat verfijnd met basilicum, 1% zomertruffel en pijnboompit. Een zeer verfijnde aromatische pesto met een bijzondere smaak. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers.
Als smaakmaker voor aardappelgerechten, groentegerechten, pastagerechten, sauzen en vleesgerechten. Ook lekker voor op brood en crackers.
Productdata
Ingrediënten
Tomaat* (44%), Zonnebloemolie*, Gedroogde Tomaat* (9%), Cashewnoot*, Basilicum*, Aardappelvlokken*, Tuber Activum Vitt. Truffel* (1%), Extra Vierge Olijfolie*, Pijnboompit*, Knoflook*, Citroensap*, Gearomatiseerde Bereiding (Extra Vierge Olijfolie* en Natuurlijke Aroma's) en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat noten.
Overig
Veganistisch. Zonder conserveermiddelen.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Tomaat [Italië] en Gedroogde Tomaat [Italië].
Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1115 kJ / 270 kCal |
Vetten | 26 gram |
- waarvan verzadigd | 2,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 23,6 gram |
Koolhydraten | 6,8 gram |
- waarvan suikers | 2,6 gram |
Eiwitten | 2 gram |
Zout | 1,4 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een 0 g suikers en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Een dag bij LaSelva in Toscane
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw