Biologische tomatenpesto met truffel.
aromatische tomatenpestomet 1,4% zomertruffel
voor o.a. brood, groentegerechtenen pasta
zonder conserveermiddelenen toegevoegde suikers
geproduceerd in Donoratico, Toscanemet Italiaanse tomaten
Biologische tomatenpesto met truffel
Biologische tomatenpesto met truffel. Een pesto van 52% Italiaanse tomaat verfijnd met o.a. basilicum, 1,4% zomertruffel en pijnboompit. Een zeer verfijnde aromatische pesto. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers.
Lekker voor op brood en crackers, maar ook als smaakmaker voor o.a. aardappelgerechten, groentegerechten, pastagerechten, sauzen en vleesgerechten.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Zonnebloemolie*, Gezeefde Tomaten* (28%), Gedroogde Tomaat* (24%), Cashewnoot*, Basilicum*, Aardappelvlokken*, Zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt*) (1,4%), Extra Vierge Olijfolie*, Pijnboompit*, Knoflook*, Citroensap*, Zeezout en Gearomatiseerde Bereiding (Extra Vierge Olijfolie* en Natuurlijk Aroma).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat noten. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane met Italiaanse tomaten.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1415 kJ / 343 kCal |
Vetten | 33 gram |
- waarvan verzadigd | 3,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 29,9 gram |
Koolhydraten | 7,7 gram |
- waarvan suikers | 2,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,3 gram |
Eiwitten | 2,2 gram |
Zout | 1,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!