Biologische mojo rojo.
Biologische mojo rojo, een traditionele licht scherpe saus van de Canarische eilanden. Een unieke Spaanse saus op basis van paprika, olijfolie en rode chili. Zonder gistextract en smaakversterkers.
Lekker bij o.a. aardappels, brood en vleesgerechten. Ons advies is om zo veel mogelijk gerechten zelf vers te bereiden, maar mocht je geen tijd hebben of dit niet kunnen is deze mojo rojo een excellent alternatief.
Ingrediënten
Rode Paprika* (65%), Olijfolie*, Tomatenpuree*, Zonnebloemolie*, Rode Chili* (3%), Brandewijnazijn*, Knoflook*, Zeezout, Gedroogde Tomaat*, Volkoren Rijstmeel*, Komijn* en Zoete Paprika*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Petersilchen GmbH
Am Piepenbrink 2
Steinheim, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
101 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 816 kJ / 195 kCal |
Vetten | 18 gram |
- waarvan verzadigd | 2,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 15,7 gram |
Koolhydraten | 7 gram |
- waarvan suikers | 5,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 5,8 gram |
Eiwitten | 2 gram |
Zout | 1,96 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Berekend met de gecalculeerde hoeveelheid vezels (2 gram) voor een correct beeld.