Biologische mojo rojo.
Licht scherpe sausVan de Canarische eilanden
Rode paprikaMet olijfolie en rode chili
Lekker bij aardappels, vis en vleesTraditioneel geserveerd bij papas arrugadas
Geproduceerd in SteinheimDuitsland
Biologische mojo rojo
Een traditionele licht scherpe saus van de Canarische eilanden. Een unieke saus op basis van rode paprika, olijfolie en rode chili. Gemaakt in het Duitse Steinheim met veel zorg en handwerk.
Lekker bij gebakken aardappels, vis, vlees en brood. Traditioneel wordt mojo rojo geserveerd bij papas arrugadas, aardappels met een zoutlaagje.
Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder conserveermiddelen | Zonder gemodificeerd zetmeel | Zonder gistextract | Zonder kleurstoffen | Zonder smaakversterkers | Zonder toegevoegde suikers
Productdata
Ingrediënten
Rode Paprika* (65%), Olijfolie*, Tomatenpuree*, Zonnebloemolie*, Rode Chili* (3%), Brandewijnazijn*, Knoflook*, Zeezout, Gedroogde Tomaat*, Volkoren Rijstmeel*, Komijn* en Zoete Paprika*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Petersilchen GmbH
Am Piepenbrink 2
Steinheim, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Steinheim, Duitsland.
Verpakking
Glas [101 g], metaal [6 g] en papier [1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 816 kJ / 195 kCal |
Vetten | 18 gram |
waarvan verzadigd | 2,3 gram |
waarvan onverzadigd | 15,7 gram |
Koolhydraten | 7 gram |
waarvan suikers | 5,8 gram |
Eiwitten | 2 gram |
Zout | 1,96 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Zo eet de wereld
Bij Sanchon brengen we de smaken van de wereld naar je keuken. We zijn begonnen vanuit een biowinkel in de jaren ’90. Matthias en Christof, globetrotters met een passie voor koken, maken gerechten zoals ze die op hun reizen hebben ervaren: authentiek en vol smaak. Bij ons draait het om écht eten, zonder franje, maar met veel liefde, vakmanschap en handwerk. We gebruiken ingrediënten die men ook thuis zou gebruiken, zij het in Thailand of Italië. Altijd biologisch, vegetarisch en vaak veganistisch. Geniet van de pure eerlijke smaak, zonder compromis. We blijven trouw aan onszelf, geïnspireerd door Sancho Panza en zijn ezel, en strijden tegen de industriële voedselproductie en voor authentieke smaken. Proef de wereld in je eigen keuken!
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-013 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten