Biologische mojo verde.
Biologische mojo, een traditionele licht scherpe saus van de Canarische eilanden. Een unieke saus op basis van groene paprika, peterselie, olijfolie en Jalapeño chili. Zonder gistextract.
Lekker bij brood, gebakken aardappels, vis en vlees. Traditioneel wordt mojo verde geserveerd bij papas arrugadas, aardappels met een zoutlaagje.
Ingrediënten
Groene Paprika*, Peterselie* (20%), Olijfolie*, Water, Zonnebloemolie*, Koriander* (5%), Knoflook*, Appelsapconcentraat*, Jalapeño* (3%), Witte Wijnazijn*, Brandewijnazijn*, Citroensapconcentraat*, Zeezout, Komijnolie*, Zwarte Peper*, Zonnebloempit* en Rijstmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van mosterd, noten, pinda, selderij en soja. Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Petersilchen GmbH
Am Piepenbrink 2
Steinheim, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
101 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1210 kJ / 289 kCal |
Vetten | 28 gram |
- waarvan verzadigd | 3,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 24,3 gram |
Koolhydraten | 7,5 gram |
- waarvan suikers | 4,4 gram |
Eiwitten | 2,5 gram |
Zout | 1,6 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers waarvan een onbekende hoeveelheid vrije suikers per 100 gram.
Nutri-Score

Berekend met de gecalculeerde hoeveelheid vezels (2 gram) voor een correct beeld.