Biologische vegan hollandaisesaus.
Ingrediënten
Zonnebloemolie*, Water, Cashewnoot* (5,4%), Agavediksap*, Wortelsapconcentraat*, Kala Namak Zout, Worcestershire Saus (Water, Suikerstroop*, Brandewijnazijn*, Ruwe Rietsuiker*, Balsamico (Rode Wijnazijn* en Geconcentreerde Druivenmost*), Tamari Sojasaus (Water en Sojaboon*), Tamarinde*, Uisap*, Zeezout, Gember*, Zwarte Bessensapconcentraat*, Sinaasappel*, Koriander*, Knoflook* Habanero Chili* en Kruiden*), Witte Wijn*, Citroen*, Zonnebloempitmeel*, Citroensapconcentraat*, Amandelmeel*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Maïszetmeel*).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat noten en soja. Kan sporen bevatten van mosterd, pinda en selderij. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Petersilchen GmbH
Am Piepenbrink 2
Steinheim, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
137 g glas | 8 g metaal | 1,1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1914 kJ / 464 kCal |
Vetten | 48 gram |
waarvan verzadigd | 5,1 gram |
waarvan onverzadigd | 42,9 gram |
Koolhydraten | 4,9 gram |
waarvan suikers | 4,1 gram |
Eiwitten | 2,3 gram |
Zout | 1,7 gram |
Suiker en zout
Aan dit product een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge vet- en zoutgehalte.