Biologische pesto al basilico pecorino.
Rijke basilicumpestoMet kaas
Van 33% basilicumMet olijfolie, 5% pecorino en cashewnoot
In de keukenLekker voor pasta of op geroosterd brood
Geproduceerd in ItaliëMet basilicum uit Toscane
Biologische pesto al basilico pecorino
De basis van deze pesto is aromatische basilicum uit Toscane. De basilicumplanten groeien bijzonder goed in het warme klimaat dichtbij zee in de Maremma, een streek in het zuiden van Toscane. Dit zorgt voor zeer aromatische basilicum. Pecorino kaas zorgt voor een heerlijke rijke smaak.
Natuurlijk te gebruiken voor pasta. De pesto is lekker op geroosterd brood, door groentesoepen en risotto, als dip voor groente en aardappels en voor saladedressings.
Zonder aroma's | Zonder conserveermiddelen | Zonder gistextract
Productdata
Ingrediënten
Basilicum* (33%), Extra Vierge Olijfolie*, Zonnebloemolie*, Schapenkaas* (4,6%), Geconcentreerd Druivensap*, Aardappelvlokken*, Cashewnoot*, Citroensap*, Pijnboompit*, Zeezout en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat lactose, melkeiwit en noten.
Overig
Bevat dierlijk stremsel.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Basilicum [Toscane, Italië], Extra Vierge Olijfolie [Italië], Cashewnoot [Niet-EU] en Overige Ingrediënten [Europese Unie].
Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1939 kJ / 470 kCal |
Vetten | 44 gram |
waarvan verzadigd | 7,1 gram |
waarvan onverzadigd | 36,9 gram |
Koolhydraten | 10 gram |
waarvan suikers | 2,3 gram |
Eiwitten | 5,6 gram |
Zout | 1,6 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker (geconcentreerd druivensap) en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
Het LaSelva landgoed
Sinds het begin in 1980 werken we op het LaSelva landgoed, in de streek Maremma in het zuiden van Toscane, op biologische wijze. We verbouwen zoveel mogelijk de grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten zelf. Een gedeelte van het landgoed is Mediterraan bos en onbebouwd land. Groenten, kruiden, fruit en wijndruiven worden verbouwd op ongeveer 574 hectare landbouwgrond, evenals granen en voedergewassen, aangezien de biologische boerderij een veelzijdig gemengd bedrijf is met vee. In de vruchtwisseling worden graan- en groentegewassen afgewisseld met voedergewassen en grasland in een meerjarige rotatie.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten