Biologische glutenvrije maïs-rijst spaghetti.
milde pastaglutenvrij
van 50% maïsen 50% rijst
6,8 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvoor Alnavit
Biologische glutenvrije maïs-rijst spaghetti
Biologische glutenvrije maïs-rijst spaghetti, milde glutenvrije pasta.
Laat per 100 gram pasta 1 liter water met 1 theelepel
zeezout koken. Laat de pasta 8-10 minuten koken.
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel* (50%) en Rijstmeel* (50%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
12 g PP plastic | 0,2 g papier
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1510 kJ / 356 kCal |
Vetten | 2,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,5 gram |
Koolhydraten | 76 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
Vezels | 2,2 gram |
Eiwitten | 6,8 gram |
Zout | 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-046